Boss Gua

Pages

Hot Drama

22 May 2011

Tired

Assalamualaikum..

Anneyong Haseyo..

Hari ini aku nak buat entry Ringkas je..Sebab tak Larat..penat bebenor dah ini..Nak tahu sebab apa aku penat sangat ?.Hari ini aku balik kerja pukul 11..Naik bus pukul 11.30pm..Sampai kat bustop yang aku turun itu pukul 11.45pm.Jalan kaki balik umah..



Penat nya..


Aku penat bukan sebab kerja tadi..Aku penat sebab aku pusing 1 Sri sentosa..Nak cari jalan yang selamat sampai ke rumah.Semua jalan ada Anjing Pukimak Lancau Sial dah jaga.Kalau sekor aku berani lagi la lalu situ..Aku kira dari jauh ada 6 ekor..Pastu ada anjing  yang melakukan aktiviti mengawan..Aku tak nak ganggu And takut d;kejar nya,terpaksa la aku ikot jalan jauh..hmmm...sabar je la..

Okay la aku nak rest..tired..~.~

Papehal pon aku ANTI - ANJING..

BODOH PUNYA ANJING !!!!!!!!!!! *lepas geram

26 comments:

Incik Zoul Muhammad said...

dei kim bum~

kalo anjing tu kejor ko, ko acah le cam nk baling something. kompem dia lari... adeii

Azri Fathurrahman said...

haha ... hanjing pukimak lancau sial ye .. wakakaka ! :D

Azmie said...

huhu~~ kesiannya.. len kali bawak payung leh hambat sekor2 hanjeng tu yer.. =)

hawiz said...

ye ker???..sian kt ko..huhu..pukimak tol hanjeng2 tuh..

kim heeruul said...

zoul : masa tu aku tak terpikir pon..thnkz ingt kan..haha

azri : haha..ye..sume aku keluar kan..haha

azmie : haha...bwk payung?...bagus gak idea ko tu..

kim heeruul said...

hawis : mmg pukimak betul anjing tu

ydaa (+) said...

alaaa , kesiannye dyee . sabar ye . dah2 g tdoq sana . rehat puas puas :)

asfz lily said...

asfz pon xsuka anjing...
penah round satu taman semata2 xnak teresempak ngan anjing2...
grrrrrr~
^^,

kim heeruul said...

ydaa : thankz..sat gi i tdoq..^^

asfz : haha...1 taman permainan ke?haha

hafiz hafizol said...

best pe main kejor2 ngan anjing.. pengalaman 2.. haha..

faisal apardi said...

ni bukan penat kerja ni..silap2 penat berlari dari anjing..hahah...kena sediakan batu pe2 hal.takut kena kejar..dapat baling 2 3 das jadi la buat lepas geram..hahh

yeah follow la blog ni

kim heeruul said...

fiz : haha..dulu gua dh penah kena keja..


faisal : haha..tahu tak ap..

~seyha~ said...

haha. klo kene kejarr ! msty x lrt nk larikkk :)

AISHA INANI said...

aku benci anjing jugakk!
TAKOT SEBENARNYA! hahaha

Farierahasanz said...

anjing.??? erk , tamaw ingt.!! hahaa . .

siyes dulu penaa kene kejar anjing sampai naa tergolek masuk longkang . . abes terkeluar jeritan batin ku. . muahahaaa . .

nelly said...

wah , marah betul ! haha

yad'z said...

hahaha... gertak balik sudeyyy.. #bajet berani jek aku.. ahahah

F A I Z said...

kim da lupakan ini ker??

http://kimheerulstory.blogspot.com/2011/05/kena-kejar-dengan-anjing.html

kim heeruul said...

seyha : haha..kim larat lari..lepas dh berenti tu,penat la..haha

kim heeruul said...

aisha : haha.same la kito

kim heeruul said...

fariera : haha..mesti rock kan suara lu...hha

kim heeruul said...

nelly : mesti la marah..anjing buat road-block plak..hehe

kim heeruul said...

yad'z : haha..bende ada 6 ekor..kalo sekor aku berani la gertak..=P

kim heeruul said...

faiz : ingt2..hehehe..tp tu yg lame..ni yg baru lak..

zacky ~786~ said...

huhuu ~ babi anjing tul laa kan.. :P

kim heeruul said...

zacky : hahaha..babi anjing