Boss Gua

Pages

Hot Drama

28 May 2011

Aku top 5

Assalamualaikum..

Anneyong haseyo..

Hari ini nak update simple - simple je..Actually aku sudah menang 1 contest ini..Contest yang aku menang ini ialah "Contest So Sweet / Result".Menang ke?..haha...tak tahu la..rasa nye kalah..kalau num 1 baru la menang..Aku dapat num 5...alhamdulillah..Hadiah dia review blog..Ok gak tu,boleh naik kan pembaca blog aku nanti..Thankz sangat kepada Host mawarkuwada kerana memilih aku sebagai pemenang top 5..^^..thankzz sangat-sangat..

Aku saja je join..haha..nak isi masa lapang..tak tahu pula boleh menang..keh keh keh..kalau nak tengok yang aku punya sweet ke tak boleh "click aku".


Satu lagi,Tadi baru balik dari haircut...Aku haircut lagi...Terpaksa potong lagi pendek..Aku tak suka betul la potong pendek..Kerja punya pasal aku terpaksa...hmmm...Nak tahu aku pilih style apa?
Malas aku nak snap..hehe..




Aku potong style macam ini..simple je..

Woo Young 2pm / Actress Dream High as Jason

Pembaca mesti panas tak habis-habis style korea..keh keh keh....

*Siapa - siapa yang pergi Small gathering dekat midvalley tu,hope aku dpt join korang..Aku kerja sana..dpt lepak and snap pic dalam masa 40min pon jadi la..hehe..

22 comments:

yad'z said...

hahah.. lau ko gi gath kompem2 semua kenal kau dengan style korean tuh.. huhu

*dAty* said...

congrats ! cz top 5 jugak eh :) ..
btw , nice style u new hair :D

kim heeruul said...

yad'z : haha..org takkan knal..aku tak hot..haha

kim heeruul said...

daty : thx..^^

mi$$ch0c0laTe said...

wow..style mcm woo young... ^-^
sy juga minta korea...

rebecca melessa said...

wah..cngrates ^^ weh korang..nak join gath gak..npe jauh sgt buat :'( sedeyh

http://bloknoktah.blogspot.com/2011/05/kasihannya-akube-pun-tak-tahu-apa-benda.html

k e y r i said...

tahniah weyh! :D

kim heeruul said...

chocolate : wah..same la kita..^^

kim heeruul said...

rebecca : thx..gua pon bar tahu smlm ad gath

kim heeruul said...

keyri : thx bro

Miss Dolce and Gabbana said...

oh tidak.Kau pun korean lovers ke? eww.haha.ok sebenarnya aku jeles sebab tak leh potong rambut mcm kau.jeles.jeles,jeles.Walaupun aku masih berada dalam mood jeles namun aku tetap jugak nak ucap tahniah kat Kau si Budak Kecik..haha..Tahniah,Tahniah.Tahniahsebab dapat top 5.. :)

hafiz hafizol said...

nak wat style cam2 gak.. sebab senang.. guna jari pun bolehhh... xyah susah2 pakai sikat segala.. kih3...

nelly said...

fulamak ..
mesti smrt gilo !

amir aizat said...

congrats!!

kim heeruul said...

dolce : mesti la korean lover ..awat tak caya ke?haha..jgn jeles sgt..hang tak sesuai wt rmbut pendek meyh..thankz..

kim heeruul said...

hafiz : haha...tahu tak..tpi aku tak suke..ni pon terpaksa..

kim heeruul said...

nelly : haha..tak smart..btw thxz...^^

kim heeruul said...

amir : thx bro..^^

Lieyda said...

wah saya suka style rambut macam ni. hensem!

kim heeruul said...

lieyda : tapi gua tak hensem..hehe

~seyha~ said...

upload lah gmba , nk tgok rmbut baru dea ^^

kim heeruul said...

seyha : haha..nanti2 la.ehhe