Boss Gua

Pages

Hot Drama

15 May 2011

Cuci Mata

Pada Hari Sabtu yang lepas,aizat Dan maya ber'dating di KLCC.Wowww...Ini Kali pertama Aizat Turun KLCC.Maya Dah Banyak kali pergi KLCC dengan family.Aizat ini Tak suka hang out jauh-jauh,hang-out jauh penat.


Mula-mula mereka menuju ke Dataran Merdeka.Dekat dataran merdeka mereka jalan-jalan ambil angin.Macam biasa kalau aizat tak snap 1 picture memang tak sah.Aizat snap banyak-banyak lak tu.Maya mula tension.







Maya berkata "Kenapa awak ini Suka syok sendiri pergi tangkap gambar sorang-sorang,pastu tinggal kan saya kat belakang"..Aizat menjawab " ala awak,Saya bukan selalu datang sini,nie kan 1st time dating dengan u Kat KL.


Lalu maya mengajak aizat pergi ke tempat maya dengan family nya selalu shopping.Dekat KLCC ramai OM putih.Kadang-kadang ada yang sexy..ada yang muka merah,tak tahu la kenapa merah,malu-malu kot.

Hampir nak sampai Suria KLCC itu,Tiba-tiba Aizat bercakap sendirian, " WAh cantiknya,Dah la tinggi..Besar pulak itu "...Maya terdengar percakapan aizat td."Awak puji perempuan mana tu ? tahu la ramai om putih kat sini,mata tu jaga yerk..Nanti Piyat telinga tu baru tahu."


Lalu aizat berkata " Eh,mana ada saya puji perempuan..Awak ini cepat betul salah faham yerk.I tengok KLCC tu Cantik..Tinggikan,pastu besar pulak tu.."...Maya nak cover line dia jawab " Oh ye ke,Tak kira nak piyat gak telinga tu hehe.."



Macam-macam mereka shopping..Tukang type entry pon jeles..keh keh keh...yang pasti maya memang terbaik..manja..hehe..


P/s : Aku memang suka buat cerita sweet-sweet..tak tahu kenapa..hehe

15 comments:

hawiz said...

hhaahahaa..piyat telinge...lama xdgr ayat tu..

kim heeruul said...

hawiz : keh keh keh..tahu tak pa

tieka said...

hahahaha...cite teramat laa sweet...hhehee..

kim heeruul said...

tieka : hihi...msti bygkan la tu....

tieka said...

yup2..byng kan sy maya...wahhh...romantik gitu..hehehe..:P

sugar2 kapas strawberry said...

jarang lelaki syok sendiri tangkap gmba..hehehe

ydaa (+) said...

wahhh so sweet !! yg paling sweet tuh ciap bold kan lagi ayat "piyat telinga" tuh kannnn. huhu . syg kim lebih lah . ahakxx =P

Miss Dolce and Gabbana said...

kuat berangan jugak kau ni ya.Dunia fantasi memang indah.haha

Farierahasanz said...

hey . .

pada suatu hari . . teeeeeetttttttttt.!!!

hahaa, laaarriikkk.!!!

nik farina aishah.... :) said...

hahah, meh nik bawak jalan jalan kat pinang pulak , kim nak?? heheh :P

kim heeruul said...

tieka : perah santa =P

sugar2 : keh keh keh..ada la..kbnykkan lelaki yg jd photographer...


ydaa : hehe..sweet kan yang piyat telinga tu...=P


dolce : haha..gua biasa..^^


Fariera : pada suatu hari apa ha?..hehe


nik : hehe..nak2..^^

ydaa (+) said...

kim ; sweet sweet . macam lolipop ! hehe . =P

Silent said...

ta dpt rasala...
manis ke x.
sakit tekak.

nelly said...

sweet !! ala ,..nak ikut .boleh2 ?
hehehehe

kim heeruul said...

ydaa : haha..chupa chup..^^

silent : haha..manis..rugi tak dpt rase..=P

nelly : haha..jom2..