Boss Gua

Pages

Hot Drama

08 May 2011

Contest Oh So Sweet

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.

Aku nak join Contest..Walaupun Tak pernah menang..Mane la tahu kali nasib aku kan.berdoa je la..=)

Aku nak join Contest Oh So Sweet.nk tahu info click pada gambar di bawah


Nak tahu apa yang sweet.? bukan aku,bukan Gf aku..Tapi Artis korea yang aku minat..^^






 

Nickhun + victoria
=
Khuntoria


kepada yang tak tahu Nickhun tu artis korea dari kumpulan 2pm.Dan Victoria pula artis dari kumpulan f(x).


Aku tengok dorang memang sweet couple..memang sweet gila..Aku pon teringin nak jd sweet couple macam dorang.nak tahu kenapa aku kate dorang sweet couple?...tengok ini.




1. Sweet gila masa nickhun nak ngorat Victoria.dia nak buatkan spagetti untuk victoria.




2.Time Nickhun Ajar Victoria menari lagu I'll be back..Sumpah yang ni sweet



3.Renungan Mata Nickhun & victoria.



4.Cara mereka bermesra..



5.Mereka saling memahami..Itu yang membuat kan mereka bahagia..sweet gila..




*************************
ini la couple yang paling sweet pernah aku tengok.sentiasa bahagia.
so sweet kan.

To host,sorry kalau saya  letak video..tak pe kan? hope host boleh terima saya join contest ini.=)


Aku nak tag 3 orang budak sweet : -

azyaleeya
Nana 

zezollaatin



Gud Luck And Wish Me Luck..^^

26 comments:

saNah said...

gud luck 4 u r contest adoiiii koreaa lg

AISHA INANI said...

hey good luck k?

gila ahh panatik betol ko ng korea. grr i'm not really into it. HAHA.

but yes cute!

miss atie said...

giler dorang ni mmg sweet lhaaaa !!
:D

F A I Z said...

gud luck dude..:)

kim heeruul said...

sanah : hehe..biasa..=P..thankz..^^

aisha : xkn xknal aku..haha...thankz..mmg dorg cute couple..^^

atie : sweet kan..hehe

kim heeruul said...

faiz : thankz bro..ko gak,,^^

~Ain Jimat~ said...

khuntoria!! mereka berdua memang sweet, funny and super cute!!

gud luck~

k e y r i said...

waaa... so sweet :)

nelly said...

gud luck ! sweet oo !

I do I need Iman said...

oh so sweet ade video;)
wink wink. mekasehhh join contst mwr.
gdluck. hihi

kim heeruul said...

ain : ya..taw xpe..hehehe..thankz..


keyri : jgn tergoda suda..isteri org tu..haha


nelly : hehe..thankz..^^

i do : hope kim menang yerk..^^

nur amalina athman said...

review blog anda

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/05/bengang-betol-laa.html

kim heeruul said...

amalina : really?..wah.thankz..^^

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

wah.. memang sangat sweet....
good luck ye...
(n_n)

hawiz said...

gud luck

kim heeruul said...

OE : sweet kan..thankz...^^

hawiz : thankz..^^

yad'z said...

hahahaa.... tengok ah lau aku rajin.. maals dow nak tayang2 muke nie. ehehehe.. =P

kim heeruul said...

yad'z : tayang muka artis suda..haha

dreamygirl said...

comelnye nickhun..-p

kim heeruul said...

dreamgirl : hehe..victoria pon comel..^^

MissNadh said...

oke memang sweet..lepas ni layan la dorang ni plak..tapi kat hati skang ni tetap seohyun dan yonghwa..sebab mereka innocent dan memalu..jadi sweet la jugak..hihi

kim heeruul said...

nadh : hehe...ok2..^^

I do I need Iman said...

http://mawarkuwada.blogspot.com/2011/05/w0w-u-r-winner-contest-so-sweet.html

dah tgk pon. nak letak jugak ;p/ ;)congrate

kim heeruul said...

mawar : hehe..thx..^^

mi$$ch0c0laTe said...

wah..sgt2 sweet la...
sy jugak minat akan KHUNTORIA couple...
everyweek pasti akn tgk WGM KHUNTORIA..downg mmg sweet habis la...

kim heeruul said...

chocolate : dorang mmg sweet gila..^^