Boss Gua

Pages

Hot Drama

15 November 2011

Every One Connects

Dunia sekarang semakin lama semakin maju.Budak budak sekarang pon dah pandai format Laptop.Nampak tak.Ini mesti parent gila IT.Sampai anak - anak pon terjerumus.Tak semestinya.

Laman laman sosial kian menjadi tempat mengadu.Yang penting bukan laman - laman lucah.Jauhi daripada laman - laman sebegitu.Kalau tak ada line macam mana pergi ke laman laman cegitu.Lagi - lagi nak pergi ke laman Facebook.


Pastikan lu orang Connect dulu sebelum nak main tenet.Cakap pasal connect,lu orang connect pakai line apa yerk ? Laju tak ? murah tak ?


Sekarang macam - macam connection boleh dapat.P1 Max ada.Maxis Home Wifi ada.TM Streamix Unifi ada.Macam - macam la.Siapa yang kaki game tu mesti guna Unifi kan.Tak lupa juga pada Broadband2 yang selalu kene maki oleh tuannya.


Orang macam gua ini tak ada kaya macam nak guna wifi.Paling murah pon gua guna Celcom Broadband.Gua punya Celcom broadband 4GB yang berbayar Rm70 sebulan.Laju pon laju.murah pon murah.Kadang - kadang gua marah gak broadband gua ini.Ada time dia laju.Ada time macam haram.


Lu orang guna apa ?

Peminat Bunkface mesti guna TM Streamyx kan




Internet sekarang memang sangat penting

27 comments:

Pendamba Mawar said...

bband clcom 5gb rm50 :)

Syafiq Ahadin said...

me too, using celcom brodband. huuu! kadang laju, kadang lembap cam haremmm...

Yasmin ♥ said...

Saya guna wifi Poli . Hihi :D

Aliff Haikal said...

brodben kelajuan kura-kura :)

Ct Mawa said...

tm streamyx jew..yg package rm110 sbln..cll no uma slrh m'sia free..seronok!

aydah ahmad said...

connect gune ibu jari . kbye . haha

ai n i s h a f i qa said...

brodben sebulan rm5o= 5gb, heh...hihu

hafiz hafizol said...

Pakai jaring UKM jee... kah3

RinsyaRyc said...

kenkadang pakai line maktab, kenkadang pakai line maxis.

widiea azira said...

saye pakai wifi yg gile kentang lajunye...

.ain. said...

maxis je mampu .

Fara E's said...

berokbeng celcom , harga 68 , lembab + laju , cm nerw tuh ? haha

Miss Dolce and Gabbana said...

kalau kat rumah aku guna wireless je kim.Tak perlu cucuk broadband dah.LAju siot.haha

fierul said...

pakai wifi btpn je . hehe berukband lama dh tak byr .. nama pon dh blcklist . haish nk kne g byr jga nie .. hehe

Nyamuk Terbang said...

aku pkai sma dgn kau
haha

ascil.punye.lah said...

kat rumah pakai p1 wimax , kat kolej pakai unifi, dan bantuan berukband yg kadang2 mmg mkn kaki jugak lah.

aleen aiden said...

aku dah benti menggunakan broadband jenama itu.sekian


-bekas pengguna celcom broadband.


keh3

Daddylicious said...

sama arr kita ...hehe sabar je laa..

nurul diana said...

line clcom mkin lama mkin lmbap , so gunelahh unifiii :)

EpoLღKekunangpelangi said...

Dulu zaman muda-mudi tak ada internet, boleh ja hidup. kan? :)

Akue Achik said...

suka lagu ni..yeahhhh

mhal lg bb kim, sy pnya 50 jer..pki xsmpi 10 hari dah tlbh guna..tpksa la mgharungi line yg super lmbb..nsib bek ade cmd..hoho

akiN aMar said...

gua pakai broadband maxis...ok la..
tp klu balik kg gua, harapan la nak ade line..hehe;)

saya cello191 said...

aku guna b.band, guna streamyx..

tamak plak rasa...^^

sugar2 kapas strawberry said...

sy pakai lagi lagi murah..dulu pakai pakej cam awk..tapi dah tak mpu..so tukar pakai yg 1.5 GB je..sobs..sobs

onie said...

ok,gua tak minat bunkface tapi gua the first one customer yang menggunakan streamyx..the first one?over gila ayat aku,miahahaha

Cik Jannah said...

diorang kata unifi lajuu beb ! hehe

Run Away said...

guna maxis ok jew..kalau celcom memang teruk...;d