Boss Gua

Pages

Hot Drama

09 June 2011

First Time Dapat Banyak Macam ini..

Assalamualaikum..

Anneyong Haseyo..

Hari ini nak buat 1 entry yang amat-amat ringkas & simple-mimple..
Semalam lepas balik kerja pukul 11 malam,sampai je rumah aku terus on9 Blogger.com dulu.Aku malas nak on9 Facebook dulu,Nanti aku tak concentrate nak blogwalking..Selalu nya aku blogwalking dari pukol 12 ~ 1 pagi...

Apabila aku sign in je Blogger.com..Perkara yang membuat kan aku terkejut ialah Comment moderate aku...Perrh...Nak Tengok..?



Open Tab Pada gambar untuk tumbesaran si kecil


Macam Tak percaya,Blog aku bukannya feymes,sampai tak terbalas aku...Tak pernah-pernah aku dapat comment moderate yang sebegitu banyak...Ini semua gara-gara aku join "Segmen : Ben Ashaari Ajak Kritik blog aku" tu la...Mesti traffic up kan..hehe..


Kepada yang kritik tu thankz Sangat-sangat..^^
Hope pada entry yang lain-lain pon aku dapat comment  moderate yang banyak cegini...hehe..Amin..=)

21 comments:

fyqa said...

wahh. bertuahnya. ;)

Adam Roeslani said...

Tahniah Bro.

Meh follow www.adamroslan.com :)

*dAty* said...

chewaa , ok laa tu so bole improve blog spya the best hehe , well , aku sedih tak sempat joon segmen tuu hihih ...

robowtasmara said...

oke la tu makin dikenali, hihi,teruskan usaha ye, hwaiting! :D

kim heeruul said...

fyqa : hhe...nasib je tu..^^

kim heeruul said...

adam : haha..thxz..^^

kim heeruul said...

daty : betul2..if ad lg,join la ye..

KinosKoko said...

wow wow wow...hebat la budak sepet neyh..hahaha

Azri Fathurrahman said...

wwwow .. hehehe ..

farah balqish said...

Untungnya abang kim ^^ :D

kim heeruul said...

kinos : hehe..mane ad hebat meyh..^^

kim heeruul said...

azri : wow..haha..

kim heeruul said...

farah : untung la..hee

k e y r i said...

UNTUNGLA BLOGGER PEMES EMESS...

yad'z said...

woii... ahahaha... aku tanak komen pasal ben.. aku nak tanye pahal gambar tu punye link cam siutt.. hahaha... tak de name lain ke nak letak.. ahahhaha

kim heeruul said...

keyri : keh keh keh..mana ada feymes..hehe

kim heeruul said...

yad'z : haha..mase tu aku tak tahu nk save name apa..nk cepat,aku men type je..hahhaa

Lieyda said...

bestnye dia

nelly said...

hebat tu !!!!!

kim heeruul said...

lieyda : best sgt2..^^

kim heeruul said...

nelly : haha..mane ad hebat..hang lg hebat..^^