Boss Gua

Pages

Hot Drama

04 September 2011

Promote #1

Assalamualaikum.
anneyong haseyo.

Hari ini gua nak shared dengan korang 1 benda baru.Bagi gua benda tu benda baru.Sebab ini kali pertama gua lihat.1st time gua lihat benda itu,benda tu agak pelik la.Apehal la bentu dia macam pencuci jamban.

Tergelak-gelak gua tengok benda tu.Dekat mana gua tengok benda tu?.Gua tengok dekat tempat kerja gua jusco.Dekat jusco ada jual benda alah itu.Lu orang nak tahu rupa bentuk benda alah tu macam mana?.Tengok dekat bawah ini.




Toothbrush More-T


bagi gua agak pelik toothbrush ini.hehe.Bentuknya agak menarik juga.


Tutorial how to use More-T toothbrush.


Mudah juga guna kan toothbrush ini.=)
Lu orang tak nak beli ke?. keh keh keh.Murah je. Rm7.89.

P/s: nanti mesti ada yang komen "kayu sugi lagi bagus"..keh keh keh..

28 comments:

Pendamba Mawar said...

smart

eddy syrol said...

nak buat tempahan boleh ka? ngeee

merahitujambu said...

macam best jeee cara mengosok..

kim heeruul said...

faiz : haha.lu tak nak beli ka?haha

kim heeruul said...

eddy : haha..err..tak tahu la nak hantar mcm mana nnti..haha

kim heeruul said...

merah : yup..mmg mcm best..try la..^^

Cik Siti Aziz said...

wah..kim belikan satu.haha

saya cello191 said...

promoter..=.="

cam penyapu pon ada..

ekabukanmakcikkau. said...

Boleh lah jugak aku mmg tgh carik pencuci mangkuk jamban pon hakhakhak .

kim heeruul said...

siti : haha..boleh2..tp lu bayar la..haha

kim heeruul said...

cello : haha..tp ini penyapu untuk gigi punya..haha

kim heeruul said...

eka : haha...nie bukan pencuci jamban punya la..haha

zezolla_atin said...

haha ! aku tak pernah tengok lagi wey produk ni . seminngu lagi gua try .

kim heeruul said...

atin : haha..cepat beli..nnti stok habis plak..hihi

AesyaZealous said...

aku rasa payah kot benda cmni..kalau mulut kecik cam aku susah kot.hahaha kbai

Umie Artoqiemie said...

baru pes time aku nengoknye..

kim heeruul said...

aesya : mulut lu kecik..? jgn risau,benda ini ada saiz..^^

kim heeruul said...

umie : haha..gua pon br pes time..

dylla fadzil 小草莓 said...

aneh ah berus gigi ni hahaha maybe sbb br first time tgk kot haha

Atiqah Wadiah said...

pelik nyer btk dia...hehe

Nyamuk Terbang said...

aku nk tempah on9 bleh??

kim heeruul said...

dylla : haha..1st timetgk,mmg nmpk pelik..

kim heeruul said...

atiqah : memey pelik kan

kim heeruul said...

nyamuk : nk tempah,call je aku..haha

NaZrI said...

jusco mne ko kje r ??

kim heeruul said...

nazri : jusco mid..

kimimpown said...

kreatif siottt .

kim heeruul said...

kimi : beli la..haha