Boss Gua

Pages

Hot Drama

12 September 2011

Jom Main

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


Sorry sebab hari ahad tak update entry.Gua memang jarang update hari ahad.Orang cuti.Gua pon nak cuti la.Tapi cuti blogger la.Bukan apa,gua nak rehat-rehat kan otak gua yang memanjang memikir kan idea untuk meng'update.Otak pon perlu berehat.Ye dak.? Kerja kat jusco tu tetap kerja la.keh keh keh.


Back to the title,



Jom Main.Kenapa gua kecilkan & Striketrough title tu.? Actually,Game yang gua nak main tu ada kena-mengena dengan pilih-pilih gak.Tapi nanti bila gua buat tajuk asal game tu,takut ada yang ANNOYING plak...Eh,TER'capslock pulak..keh keh keh..

Tangan didada mata ke atas
bukan game ini ok.
ini gaya2 orang selalu buat bila depa annoying.


Game tu gua jumpa dekat group Fan's k-pop gua dekat Fb.Lu orang mesti tak percaya kan gua admin group fan's kpop tu.keh keh keh.Gua malas nak promote dekat mana-mana.Lagi-lagi dekat blog.Nanti macam-macam isu keluar.Macam sebelum-sebelum ini,isu page "pencarian lelaki sweet & wanita bertudung".Page itu ok je.Ramai yang dok Annoying pasai pa.Pelik-pelik.


Back to the story,


Okay la,banyak dah gua intro.Now,time to show how to play the game.What's game bro?.Oops.Lupa plak nak kasi tahu game apa.Maklum la .Bufday gua dah nak dekat.Semakin nak tua ini,Semakin pelupa plak jadi nye.keh keh keh.Nak tahu game apa.? jom lihat paragraph bawah ini.


Find ur Korean name / Cari Nama Korea anda
Agak - agak ada yang annoying tak.Yang anti-kpop,jangan cakap la.Mesti annoying gila babek punya la.Tu baru tajuk Game.Jom la main game tu.Gua tahu lu orang mesti tak sabor-sabor nak main kan..keh keh keh.


Find ur Korean name / Cari Nama Korea anda
I. Surname : Korean surname is the
last number in your year of birth.
 0: Park
1: Kim
2: Shin
3: Choi
4: Song
5: Kang
6: Han
7: Lee
8: Sung
9: Jung 
Example : 1992.my last num on the year of birth is 2.i Choose name in num 2(Shin)

II. Middle name : is your month of birth.

1: Yong
2: Ji
3: Je
4: Hye
5: Dong
6: Sang
7: Ha
8: Hyo
9: Soo
10: Eun
11: Hyun
12: Rae

Example : My  month september is 9.I choose Num 9(Soo)

III. Name : is your date of birth.

1: Hwa
2: Woo
3: Joon
4: Hee
5: Kyo
6: Kyung
7: Wook
8: Jin
9: Jae
10: Hoon
11: Ra
12: Bin
13: Sun
14: Ri
15: Soo
16: Rim
17: Ah
18: Ae
19: Neul
20: Mun
21: In
22: Mi
23: Ki
24: Sang
25: Byung
26: Seok
27: Gun

28: Yoo
29: Sup
30: Won
31: Sub
Example : MY D.O.B  is 18.I choose Num 18(Ae)


*Lepas tu combine kan  nama tu daripada tahun sampai d.o.b itu.

Maca, gua punya Shin Soo Ae.keh keh keh.Macam nama perempuan la plak.Just For Fun Only.Apa macam ? jom la try main game ini.Habis la,lepas ini mesti ada anon yang comment "Apalah,mak bapak dah kasi nama sedap-sedap,pi tukar2 plak"..Gua yakin mesti ada punya la.


P/s : This game only to enjoy.

24 comments:

Pendamba Mawar said...

Jung Hyun Woo

wah cam smart lak kan? hahaha

Farierahasanz said...

yeah.. retiss korea dtg komen !! muahaha..

sempat ang promot bufdae ang =P

my name is kim hyun hoon.. ouh,agak sedap dan boley di makan =P

kim heeruul said...

faiz : boleh tahan gak...hehe

kim heeruul said...

fariera : untung la name nk dekat dgn name retis korea..hahaa

syafeeqa said...

shin hye sun.

alolorhh tetomeinyaaa nama korean titewww.. HAHAHa

kim heeruul said...

syafeeqa : haha.pangkal name same..haha..shin gak..mmg comey

yunZ said...

park soo gun..xsedap! cam suun lak

meaw said...

taknak taknak nama kita siti auni afifah,lalalalalalalala :P

Noraien said...

wahhh,ade ea game cam nie?kreatif laaa :D

Nyamuk Terbang said...

Shin Soo Rim

mmg ptt la aku nk sma nama dgn kau
lahir bulan sma

d.e.e.n.a.YAYA said...

kim eun rim...haha best la pulak game nie.. :)

aleen aiden said...

hai shin soo ae!keh3

Cik Siti Aziz said...

song hyo soo

ahaha..suke la,comel3..ihik
buat lagi!

teha said...

song eun ah ! :)

saya cello191 said...

kim hyo kyung..
aish..cam pelik..

ak mrs kim jaejoong je la..haha

HAZIRAH SULAIMAN said...

waa, kalau sy jadi jung eun byung.
erk mcm nama laki jekkk ! haha

okayhla, lama tak singgah blog org2 sjk masuk belajar. sebbkan bdk mata sepet ni singgah blog kita, terus singgah blog awk. tq :)

p/s : dtg la noodle. sy bkerja pd hr jumaat,sbtu dn ahad shj :)

Fara E's said...

choi soo gun

buruk =='

L said...

waa.. huhu.. nama depa mmg ikut g2 eh...

jom bacer seket..
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html

Finaz Jaafar said...

gwa jung rae ah..woii apekah??tak sedap ah nme tu..hahaha

Syukri_Photographer said...

shin yong in

hehehe... pelik jak.. :P

yad'z said...

shin soo wook...

hahah.. kite adik beradik lahhh kimm.. ^^ tapi kan.. buruk seyh nama korea aku.. =.="


nak tau nama jepun aku?
matashichi baisotei.. hehee.. comel tak? hahahaa..

Miss Dolce and Gabbana said...

Kim: Boleh la kita jadi adik beradik lepas ni..tapikan kenapa nama aku nampak mcm lelaki eh.oh aku lupa aku cool dan Macho.Nama Korea aku Kim Hye Sang..kan dah ckp mcm nama lelaki.haha :P

RinsyaRyc said...

park sang byung

apesal cam nama laki? huuu

http://bulatmata.blogspot.com/2011/09/ranking-drama-korea.html

Run Away said...

Jung Hyun Woo...encem...;d