Boss Gua

Pages

Hot Drama

01 September 2011

I'm Back

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


Setelah sekian lama gua menghilang kan diri dari dunia maya.Akhirnya gua telah kembali.Ke mana gua menghilang.? nak tahu sila la baca entry "yang ini".Dekat entry complete kenapa gua menghilang..hihi..


Ada yang rindu dekat gua tak? .errr.silap silap.Ada yang rindu kat entry gua tak.? agak lama jugak gua tak mengupdate..Hari ini gua nak lepaskan puas - puas rindu gua dekat dunia maya..


Bila dah lama tak ONLINE.Ini la jadi nye.




Raya tahun ini mesti ramai yang balik kampung kan.Gua je yang tak balik.Sebab kene kerja..So,gua kena beraya kat tempat kerja la...Berbeza la bila beraya tanpa family.Walaupun gua berjauhan dengan family.Gua tidak lupa untuk wishes dekat family gua..=)


Beraya kat tempat kerja pun boleh tahan enjoy.Sesi meminta maaf tu confirm ada la.Yang bestnya bila sesi photoshoot.Saat yang paling gua nanti-nantikan..hihi..

Raya pertama


Raya kedua



P/s : jangan komen gambar gua.Gua tak Cute/hensem and so on..keh keh keh..=P


Gambar bersama rakan sekerja dekat camera member gua.So,gua tak sempat nak amek.lu orang tengok je la gambar gua yang ini..keh keh keh..


Actually panjang lagi gua nak membebel.Nanti takut pepanjang,lu orang tak nak baca plak.Sampai sini je la gua nak membebel.Esok gua update lagi..Selamat hari raya..



P/s : gua sekarang berada di'kampung.Esok gua update..=)

17 comments:

wanda said...

wahh..untunglahh...femes !! ahahaaa

kim heeruul said...

wanda : apa yg untung..? kah kah kah

aien hermionie said...

selamat hari raya.. aien harap masih x terlambat..

kim heeruul said...

aien : selamat hari raya..^^

Cik Siti Aziz said...

kim blh tahan ape..x hnsem n x hodoh..ape?kim tgh2..manis mcm korea..huhu

AesyaZealous said...

uyoo hensem mu,..selamat ari raya

Mardea Bee said...

"̮. ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ ..
Bju raye taon nih ade 2 psg yerk??

DibaHadzim said...

selamat hari raye ! ^_^

EzayHadry said...

untung dapat 99 notifi mung..
hebak!!

selamat hari raya
maaf zahir batin

p/s: nok air mirinda 1 botol

Fara E's said...

kenapa aku rase ko comel bila pkai bju melayu ?

arghhhhhhhhh !

dem3 ! muahhaa

EkaBukanMakcikKau said...

elehh tu penuh request empires & allies je tuh . hakhakhak

chemay said...

comel baju pepelllll.
selamat hari rayaaa
:)

Miss Dolce and Gabbana said...

wow..Kim kau tak raya dengan family? seriusly? Aku tabiklah kalau macam tu.Dah tu tak sedih ke bila dgr tkbir raya? haahaa..aku memang suka.. ;P

yad'z said...

aku nak tengok tag kerje ko boleh?

Lieyda said...

best x beraye smbil kerja? hihi

nik farina aishah.... :) said...

SELAMAT HARI RAYA KIMMMM !! hhehehh
nk duit rayaaa.. dah keje kan.. :P

::Emy`s st0ry mAu cElita:: said...

heyy.. org sehari ta on9 118 n0tti ta trkata ta kecuh2 un.. HAHA!