Boss Gua

Pages

Hot Drama

19 September 2011

Selamat Hari Jadi Amierul Shazwan & Amber

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


Sorry guys lame tak update.Idea semakin kurang.Need help.hehehe.

Tengok title entry gua tu.Mesti lu orang tertanya-tanya  siapakah Amierul Shazwan & Amber tu kan.keh keh keh. adik beradik kembar ke? Bukan adik beradik kembar dan mereka bukan ada pertalian darah daging pon la.keh keh keh.Tapi semalam 18 SEPTEMBER 2011 merupakan Ulang tahun mereka yang ke 19.

Lu orang nak kenal yang mane 1 dulu .?


gua kasi kenal yang Amber tu dulu la yerk..

Actually Amber tu bukannya kawan gua pon.Just kenal dia kat tv jerp.Cun tak ? bagi aku boleh la.Nak Tengok gambar dia buleh tak kim? Lu orang nak tengok gambar dia.?




F(x)
Comey lote kan.hehe.


F(x)
Name: Liu Amber
Birthday: September 18, 1992
Position: Main Rapper, Vocalist
Nationality: American + Chinese
Perwatakkan Amber ini nampak lelaki sikit.So,lu orang tak dapat la nak cair kan hati dia.Tu pon kalo ada yang berkenan la kan.keh keh keh keh.

sudah kenal Amber.Jom kita pi berkenalan dengan Amierul Shazwan pulak.


Name : Amierul Shazwan
Stage name : Kim heeruul
D.O.B : 18 september 1992
blog : budak bermata sepet
link : kimheerulstory.blogspot.com

actually,amierul shazwan tu gua la.keh keh.Baru lu orang  tahu nama betul gua apa kan.Semalam merupakan bufday gua.Nampak nya gua dah semakin tua.itu la perjalanan hidup.Kita semakin tua .Bukan semakin muda.ye dak.

Semalam memang enjoy gila.Thankz kepada yang telah wish bufday gua dekat Fb,twitter,Fon,face to face.thankz sangat-sangat.Tak lupa juga yang wish bufday gua melalui entry Haneul Ishika & Pendambar mawar




Thankz jugak kepada yang sudi datang rumah gua semalam.Lu orang memey #Sempoi kan en.tikus.Tahun ini gua tak dapat hadiah..keh keh keh..takpe2 gua sedar,gua dah tua..=P.Wish lu orang sudah cukup membuat gua rasa happy..thankz again..=)

19 comments:

princess nabila said...

happy belated bufday bro...may Allah bless u forever~

are[t]qah PAYUNG said...

selamat hari tue, hihi.

Pendamba Mawar said...

amber?rapper FX terbaik

cik tenggiling said...

hepi bufday... sori hadiah takde..hehe..

cik tenggiling said...

hepi bufday... sori hadiah takde..hehe..

Cik Kasih said...

la..beday kim lorh..aduh,dh lmbat wish ni..huhu
Slmt Hari Lahir kim! Allah loves u..^_^
jap2,mane dpt name kim heerul tu?

RinsyaRyc said...

happy belated bday.. ^^

onnie! Saranghinggabwa... ^^

http://bulatmata.blogspot.com/

Finaz Jaafar said...

happy belated birthday mierul ! **panggil mierul pun okay gak..hehe

Fara E's said...

amierul shazwan..

bes gax name lu , dem dem , haha

Aman Ibrahim said...

Happy Birthday!!

Wan Zulqhairi said...

happy belated besday

Farierahasanz said...

aiyakk.. nama kemain sedap + lazat lagi..

stage name jao lari nye.. HAHA

aku dah wish kan.?? memey takde hadiah laa kan tuk kaw =P

Run Away said...

selamat hari lahir...;d

Nyamuk Terbang said...

hepy besday bro

Miss Dolce and Gabbana said...

hah.ni mesti tak ada baca entri lepas aku ni.Penat aku pergi featured kau kat entri terbaru aku.Kau tak baca yeah.merajuk la camni.. :(

Bintang Biru. said...

Happy birthday , ^^

nelly said...

wah . lambat wish . tapi , nak wish ! selamat hari jadik !
:)

Eyda Syahida said...

happy belated birthday ye ADIK. kehkeh ;)

Anonymous said...

link popularity learn seo backlink service backlink solutions