Boss Gua

Pages

Hot Drama

28 September 2011

Life is Simple

Assalamualaikum.


Anneyong Haseyo.

Semalam (selasa) 27 September 2011,memey gua penat gegila.Mana tak nya,pagi tadi gua jogging.Pastu hang out.Bab jogging gua dah cite pagi semalam.Kalau nak baca boleh click sini "badan taf" .Kali ini gua nak membebel about  gua hang out tadi.=)


Di'sebabkan semalam(selasa) gaji gua  keluar + Cuti.Gua mengambil kesempatan ini untuk hang out.keh keh keh.Bijak tak gua pilih cuti.sepatut nya gua cuti hari isnin(kelmarin).Gua buat rayuan untuk menukar cuti pada hari selasa(semalam).Bijak bijak =)..Jangan tanya gaji gua berapa.=p


Nak tahu gua hang out kat mana.? Dengan siapa? hmm..okay gua akan jawab semuanya.=)


Actually gua hang out dekat tempat biasa je.Dekat TIME SQUARE.Itu la tempat gua selalu hang out.Kalau lu orang tak nampak gua kat situ,maknanya gua dekat MID VALLEY la tu.2 tempat tu je yang gua selalu hang out.


Keluar dengan siapa. ? errrrr(-.-')..pehal lu orang tanya soalan cepumas tu.kecik hati gua.Gua tak keluar dengan sesiapa pon.I'm alone.Gua hang out sesorang je.Maklum lah,gua kan SINGLE - MINGLE.Gua bukan macam lelaki lain,petik jari 10 gugirl yang datang.Gua bila petik jari,tak ada sorang pon yang datang.tak ada yang sudi.Nevermind gua tak kesah la keluar sesorang.Gua dah biasa.


Life is simple bila hang out sesorang.Kenapa aku cakap simple.? Sebab gua kan Mr.simple.keh keh keh.Simple sebab buleh jimat duit belanja.Bila hang out bercouple,hmm maybe kene tunjuk kejantanan seorang lelaki.Malu bai kalau perempuan yang belanja lelaki time hang out.Nanti tak pasal-pasal kene cop "TAK GENTLEMAN" oleh kawan-kawan pihak wanita.ye dak.


kalau hang out sesorang ini,boleh keluar lelama sikit.ye la setakat keluar 2 t0 3 jam mana layan bai.Tak puas la.Lagi-lagi bila hang out bercouple ini,Dah tentu-tentu pihak wanita tersebut nak balik umah cepat kerana arahan daripada parents.Kalau si lelaki tersebut memahami situasi wanita tersebut alhamdulillah la.Tapi kalau dapat lelaki yang jenis kuat TOUCHING payah sikit la.ye dak.



kadang - kadang hidup as Status SINGLE ini best juga. =)


Aktiviti gua semasa hang out ?Paling wajib tengok wayang la.Movie apa.? Jonny English lambat.Fright Night juga lambat.Last- last gua pilih Movie ini



Movie ini time showing dia ngam-ngam dengan waktu gua beli tiket.Movie ini boleh tahan best gak.Banyak scene CEMOLOT(kissing).Nevermind,sebab gua tengok sesorang je tadi.So tak ada effect apa - apa pon.Aku bagi 8 bintang daripada 10.



Lepas tengok wayang,gua pi makan Mcd.Bab ini malas nak cerita.tak ada apa yang istimewa pon.Aktiviti seterusnya,gua pi shopping la.Gua ada duit lebih sikit,Apa salahnya gua shopping kan.Bukan selalu.keh keh keh.Nak tengok apa yang gua shopping? jom.


Official baju jogging gua. =)




Topi idaman.=)




gua bukan beli budak ini.budak ini adik gua.
gua belikan dia baju warna pink tu.=)
adik tersayang.

total hang out gua under RM150.=).memey itu budget gua.Nasib baik tak lebih.Overall gua enjoy/happy even gua hang out sesorang.Siapa kata hidup single tak best.best wo.Banyak Save budget.ye dak.=)


P/s : macam ada something gua terlupa nak beli.apa yerk..? 
        lupa la plak..(-.-')

18 comments:

Pendamba Mawar said...

lupa nak beli hadiah untuk aku..haha

Nyamuk Terbang said...

best ker kuar sesorang??
aku rsa segan pulak

aydah ahmad said...

selalu jugak tgk movie sowank-2 sebb mmber sume buzy -.-'' main bowling pon sowank2 . haha . suke cap tuh ^__^
yeah ! go SOLO , love living the single life ,
FREEDOM yoww ;)

Umie Artoqiemie said...

lupa beli tempoyak kot?

kim heeruul said...

faiz : haha..tak ada makna bro..=p

kim heeruul said...

nyamuk : bg gua best..save money..=)

kim heeruul said...

aydah : main bowling sorg2 gua blom pernah lagi.ingt kan suka gua..^^

kim heeruul said...

umie : takkan la..musim durian dh abis kot..

Syazwan Che Deraman said...

aku pun suka doe jalan sorang sorang kat mall
puas kot!

eddy syrol said...

aku selalu gak keluar sorag2... lagi best sebab takyah ikut masa org lain.. geugeos-eun keun munjegadoeji anhseubnida (tetibe korea..wakakaka)

Fara E's said...

lupe bayar duet tiket wayang . penjual tiket tuh tcengang tgok ko blah camtuh jep

haha

meaw said...

lupa nak beli ehem,lalalalala~ yeahhh!hidup single memang best apa! muda-muda macam ni single dulu,enjoy dulu,perbetul diri dulu baru nak couple kan...dah perfect semua,kahwin terus pon takpa....

kim heeruul said...

syazwan : ya..tahu tak apa...memey puas..

kim heeruul said...

eddy : betul2..tak ada la kelam kabut nak balik nnti..pehal tetibe korea nie..? kah kah kah..

kim heeruul said...

fara : tak mungkin..gua bayar kot..hihi

kim heeruul said...

meaw : apa ehem tu ha? ce habaq mai..=p..betul tu..enjoy lu..baru couple..ye dak..=)

shafiqabdshukor said...

hahahaha..
memang best kuar sorg2...
tp x dapat la lama2 cam ko..

❥ cik sчαғiqαн said...

comelnye ade lu ! love kids . yeahh ! :)