Boss Gua

Pages

Hot Drama

24 September 2011

Music On Saturday #11

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


Minggu lepas gua dah ON lagu "I Have A Dream" by Sherina Ft Westlife.Sambutan agak memberansangkan la jugak.Thankz kepada yang Comment lagu minggu lepas.So, kali ini gua nak Play lagu lain plak.Lagu ini gua pilih sebab gua single - mingle.

Gua juga request lagu ini untuk gugirl yang lonely & single.#annoying gilak..keh keh keh.lempang gua laju-laju weyh. Jom la Play lagu kat bawah ini.=)




Ada yang cair tak.? Kalau cair pon,mesti lu orang cair dengan jejaka-jejaka korea tu en.=.='. keh keh keh keh..Enjoy.=)

15 comments:

yad'z said...

gua single.... sobbs.. sobbbs #foreveralone

Noraien said...

waduh,cair laaa .

jom kapel..hahaa :D

kim heeruul said...

yad'z : same la kito..sob sob je la..

kim heeruul said...

noraien : cair.? ajak couple dgn gua or jejaka korea itu.? =p

Pendamba Mawar said...

hehe.gua cair..hahahaha.:P

Fara E's said...

lagu apa weyh ? ta kuar pown . sobsob

Cik Kasih said...

lalala...ok gak yg ni tp caya lbih suka hong ki ft island..len kali cuba ltak ft island plak..lagu2 dieorg lg bnyk jiwang..hik3

sugar2 kapas strawberry said...

jatuh hati dgn si mamt rambut biru

aiman fanboy k-pop said...

tak dpat nak play coz kat sini wifi kat sini block utube....huuhuu..

sapa nyanyi ye?

Rtp Farra Arisha said...

dislike to that song. :O huh ;)

Miss Dolce and Gabbana said...

ayat..pergh..utk gegurl yang single dan lonely je..alahai..kau pergi cari satu untuk aku Kim.Nak yang macam Jong Hwa tu.haha

teha said...

betol2.. cair tgk jejaka2 tu jee.. hahaha

Nyamuk Terbang said...

kau letak la lgu melayu plak
tpi best gk lgu nie

Finaz Jaafar said...

huhu..gwa tak mnt sgt korean2 songs bagai ni tapi boleh diterima =)

Umie Artoqiemie said...

skrg ni umie tgah layan open concert kebetulan lagu “i have a dream”..keh3..sapa tak cair kimmm .. auww auwww..