Boss Gua

Pages

Hot Drama

27 September 2011

Badan Taf

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.

Selamat pagi.=)


Lama seyh gua tak update.Ada yang rindu tak.? Jari gua pon dah kaku bai.Kene repair balik.Bukan jari je kene repair.Otak gua pon gua nak format balik.Memory dah full,sampai idea dah tak buleh nak masuk.keh keh keh.


Sorry la guys lama tak update.Bukan gua tak mahu update.Gua kerja,so tak ada time la nak fikir idea-idea untuk update.Hope lu orang paham situasi gua.


Pada pagi yang berbahagia ini,gua nak kupas satu isu.Actually isu yang gua nak kupas itu,maybe dah basi kot.Nevermind,ini belog cerita gua,suka hati gua la nak cerita apa.ye dak..keh keh keh.


Isu yang gua ingin kupas kan bertajuk "Badan Taf" .Yang kaum lelaki tu mesti tahu kan.Gua tahu ramai lelaki-lelaki di luar sana  yang mengidam-idam  badan-badan yang Mantap dan Superb.Siapa tak nak badan taf weyh.Badan Taf Stylo bai.Macam abang Ben Ashaari.


Gua Teringin juga nak badan taf macam dorang ini

2PM
Nickhun , Taec Yeon & Chang Sung



Superb kan body dorang.Tapi nak pi gym tu gua tak ada masa la pulak.Pagi tadi gua amal kan aktiviti bersenam/jogging.Gua jogging sesorang jerp.Gua dah lama tak jogging.Yela gua kan sekarang dah kerja.Spend masa untuk ber'jogging tu tak ada.


Kadang - kadang dekat tempat kerja juga gua mengamalkan aktiviti angkat berat.Tempat kerja gua tu bahagian supermarket.So,gua angkat la Minyak 5KG.Boleh naik kan muscle sikit demi sedikit ye dak..=)


Sambil kita membina badan yang taf,dalam masa yang sama kita juga dapat menjaga kesihatan dan pemakanan.Pendek cerita hari-hari sihat la tanpa di'serang pelbagai penyakit.Tapi kalau lu orang seorang PEROKOK,hmmm 50 - 50 la..

Banyak kebaikkan bila berbadan taf ini.Antaranya ialah :-
  • Nampak cool
  • sentiasa sihat
  • gugirl confirm cair.
  • nampak macam gangster.sumpah orang akan cuak..keh keh keh.
  • tak mudah untuk di buli.


Gua harap bila badan gua dah taf nanti,hope ada la sorang girl yang sangkut dengan gua.keh keh keh..#berangan.


P/s : Tadi masa jogging,gua lupa nak buat step lompat bintang.(-.-')

29 comments:

AsyieqiN Rkey said...

taf without bulu dada is nice...kekkekek

kim heeruul said...

asyieqin : ya..that right..nasib gua tak ad bulu dada..^^

^^eKaTiKaH^^ said...

waahhh..semoga berjaya memiliki badan mcm dyeorang.. :D

eddy syrol said...

susah lah aku nak taf2 ni..adey

Miss Dolce and Gabbana said...

haha.badan tough memang nampak cool.Aku tak sure la pulak kalau org malaysia berbadan tough tu mcm mana.Kalau abang ben dan Aaron Aziz guwa boleh terima lagi.hehe

kim heeruul said...

eka : thankz..amin..=)

kim heeruul said...

eddy : haha..berusaha bro..insyaallah dpt punya..=)

kim heeruul said...

dolce : lu tak percaya la ni if nnti bdn gua taf..haha..mesti lu tergelak2 kan..haha

Puteri Biru said...

hehe, dulu masa single mmg nak yg tough.. tapi bila dah ada bf dah tak kisah dia cam mana.. hahaha

kim heeruul said...

puteri : bagus2..terima dia seadanya..=)

sugar2 kapas strawberry said...

kita pon suke org yg taf taf ni..kekekkekek

kim heeruul said...

sugar : hope lu suka dekat gua..kah kah kah..=p

Syazwan Che Deraman said...

aku suka tengok video carribean tu..eh, betol tak aku eja.
aku nak badan taff.
jom bro.
malam ni kita g gym.

merahitujambu said...

meleleh togk dada dia..=p

kim heeruul said...

syazwan : betul la tu lu eja..hehe..mlm ti..? alamak gua ada hal la mlm nie..kah ka hakh

kim heeruul said...

merah : nnti tgk dada gua plak..haha..confirm lu tak meleleh..mesti terus cair punya..haha..

Miss Dolce and Gabbana said...

Kim Hee Ruul: Kalau lu handsome buat apa guwa nak gelak beb.Sumpah aku adore badan kau nanti.haha..ok aku gurau.Depend dengan kau la.Serius aku cakap eh lelaki yang ada 6 pack itu sangatlah awesome.Tambahan tu. :P

Pendamba Mawar said...

haha..:) mcm john cena la bru mntop

meaw said...

nak jadi taff gokkkkk,kahkahkahkah :D

hafiz hafizol said...

tanye je laki laki mane pun, sume nak taf.. erk ?? haha

Fara E's said...

aku tak minat sgt ouh laki bdn taf , sobsob

saya cello191 said...

badan taf....?
ko pegi gim je la~~~

Eyda Syahida said...

kehkehkeh aku nak gelak jap.. adehhh..

moga2 ramai yang sangkut ye kim? tapi jangan kau plak yang kaku. lalala~ :P

Finaz Jaafar said...

hahaha..gua ske lelaki taf tp jgn cm org bina badan tu sgt..takut gwa tgk ! hahaha

Zul Fattah said...

mengikut statistic.. org yg badan taf ni, lepas kahwin peratus utk bercerai tinggi berbanding dgan org yg perut boroi.. haha.. so jaga2 la.

Rtp Farra Arisha said...

haha..maybe ini adalah salah satu ciri lelaki yg bikin setiap perempuan melting..;)

Engku Sofea said...

hahahah badan taf best tp kalau ketul2 sgt smpai beminyak. euwwwww

cinta disember said...

laki bdn taf???tgk gak la.ad sesetengah 2 x ssuai n kdg2 lau tgk cam nk mletop bdn die sbb ketul2 2...huhuhuhu

zezolla_atin said...

ouh . tak lama lagi hang dah jadi mr muscle la kan . tapi jangan jadi mr muscle yang halau lipas tu . not nice~ hahaha