Boss Gua

Pages

Hot Drama

30 September 2011

Wajib Tengok Ini.

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo..


Semalam(rabu) kerja boleh tahan penat gak.Customer tidak putus-putus datang jusco midvalley.Mana tak nya,for supermarket department have 5% discount for each item.Q cashier counter memey panjang gila la.Penat gua jadi packer..Pastu nanti pagi kene masuk kerja shif pagi pukul 9am plak.Menangis bai.


sabor je la.


Semalam(rabu) 29 september 2011 ada cerita baru keluar.Gua tengok trailer movie tu memey gempak habis.KUNG FU bai.perrhhh..gua dah lama tak tengok movie kung fu.Sambil-sambil gua nak naik kan badan taf ini,boleh la layan movie ini.Ambil ilmu kung fu sikit.ye dak..


Inilah movie yang gua maksud kan itu.



Abe JET LI ada tu..sekali dia pelankung kepala lu orang habis la.


Kenapa gua kata movie ini gempak.? jom tengok ini trailer ini..





Apa Macam gempak tak.? So,Hari isnin(30 oct 2011) gua nak pi tengok..Dekat mana? tu tak pasti lagi.Samada Times Square or Mid valley.Ada sapa-sapa nak follow gua pi tengok ? PM gua.



1 more thing,

Thankz to CELLO 191 sebab bagi doodle untuk gua.Style la lu buat kan doodle..

ada macam gua sikit..keh keh keh..
thankz again..=)

15 comments:

Noraien said...

comel doodle tue ! :)

kim heeruul said...

noraien : comel kan..cello191 yg buat..^^

Miss Dolce and Gabbana said...

Kim: Ejaan kepala tu kau silap eja ke mmg sengaja.Hehe.Btw memang comel la doodle tu.hehe

kim heeruul said...

dolce : hehe..typo..thankz sbb kasi tahu..^^

Pendamba Mawar said...

gua tgu DVD ley?

Fara E's said...

jusco tgh privilege eyh ?

Cik Kasih said...

eh mcm syok je citer tu..huhu
tnggu kuar cd la..
doodle tu cute..hik3

Nyamuk Terbang said...

jom g tgk dua

meaw said...

cashier eh?pehhhhh,memang letih,kalau buleh customer macam hak hak haktuih sampai kita rasa nak kekah mesin kluaq duit tu,huhu

Rtp Farra Arisha said...

trailer film best!! :)
doodle itupun cantik ;)

Finaz Jaafar said...

kim keje kat midvalley ke??nanti bila2 kita jumpa eh =)

saya cello191 said...

big smile...

^__________^

tak sempat nk g cinema..

Eyda Syahida said...

oke aku baru tau ko keje ka mane incik korean! kehkeh

btw, jeles tengok doodle tuuu.. >.<

Maya Lisa said...

KIM HEERUL ! MAYA BARU PERASAN !! BANNER memang hot tuuuuuuuuuuuuu !!

KinosKoko said...

wa nak tengok citer tu gak..wa da tengok trailer dia ri tu..memey mengancam...