Boss Gua

Pages

Hot Drama

03 September 2011

Tahu la Bulan Puasa Dah lepas

Assalamualaikum.

Anneyong haseyo..


haish..Gua buka nuffnang.Saja nak tengok income yang tak berapa nak masyuk.Bila la nuffnang nak kasi duit raya.hehe.


Alang-alang tu gua buka la analitik,kata kunci & rujukan pautan.Analitik tu normal la,pagi orang kurang blogwalking.Tak apa gua tak kesah.Rujukan pautan pula ,gua nak tahu dari mana lu orang celah masuk blog gua..Itu agak penting juga.=)


Tapi tadi bila masuk part kata kunci errrr..gua malas la nak cite banyak.Lu orang tengok la sendiri.



Open tab untuk lihat lebih jelas.


Dah tengok?.Pagi - pagi dah layan.Gua rasa orang tu mesti mempunyai sifat ingin tahu.Tu yang dia sebok dok search tu kot.Blog gua tak ada pulak cerita pasal perempuan stim.Adoiyai..

24 comments:

Pendamba Mawar said...

hahaha masak stim ke apa..wahaha..

current:renovate blog

kim heeruul said...

faiz : haha...gua pon pelik la..

EYFAalias said...

amboi.....

kim heeruul said...

eyf : amboi amboi..bukan gua ok..^^

hydalaa said...

=.=' masalah betul laa . bende tu pun nk search ke . doyaiiii

zezolla_atin said...

perghh . kim , blog lu mmg hot ! haha

Nyamuk Terbang said...

haha blog aku asyik jd pencarian 18sx jer

kim heeruul said...

hyda : tu la psal..tak bende lain ke nk cari..

kim heeruul said...

atin : haha..hot apa nye..

kim heeruul said...

nyamuk : gua rasa blog lu lg extreme..hehe

yad'z said...

hahhaha... sengal giler

Fara E's said...

untung la ~ haha

kim heeruul said...

yad'z : haha..tahu tak apa..

kim heeruul said...

fara : kuat untung nye..haha

Cik Siti Aziz said...

adus,susah org mcm ni..

kim heeruul said...

cik siti : sgt susah wo

saya cello191 said...

setan dh terlepas...=.="

EkaBukanMakcikKau said...

Hakhak kat belog aku orang search selak kain jepun . Aku takk kesah aku mmg ade bwt entri pasal tu pon hakhak .

Cover epop bulan ni sape eh ?

kim heeruul said...

cello : bila setan dh terlepas..mula ld nk jd jahat balik..

kim heeruul said...

eka : haha..nak bace weyh entry yg tu..kah kah kah..

Engku Sofea said...

hahahah salu saerch word blogger dpt pelik2 kan. hahhaa

kim heeruul said...

sofea : haha..a'ah..selalu sgt..

Lieyda said...

hahahaha.apa punya org la. eh mcm mne nk cek mcm lu buat tu? hihi

kim heeruul said...

nak cek mcm tu,pi dekat analitik..