Boss Gua

Pages

Hot Drama

20 September 2011

Kaunter Pertanyaan

Assalamualaikum.

anneyong Haseyo.


Ada yang belum tdoq.? kepada yang belom tdoq tu,gua minta maaf la yerk.Sebab pepagi buta gua dah menyemakkan reading list lu orang.


Actually gua sengaja update pepagi buta nie.keh keh keh.Nak kasi tahu lu orang something ini.Lu orang nak tahu tak.? Tapi bukan gosip la.Ada 1 benda tu ramai dah buat.1/2 blogger di'malaysia letak benda tu dekat blog.


Okay la gua terus terang , Actually gua sengaja gatal-gatal pi buat FORMSPRING.Motif buat.? tak ada motif pon.Ini FORMSPRING gua


KimHeeruul

Kalau ada apa-apa pertanyaan,sila taip di kaunter pertanyaan sebelah kanan anda.If ada pertanyaan yang gua boleh jawab,insyaalah gua balas.Itu sahaja.Sekian Terima Kasih.=)


Seung Yeon (KARA)

Gadis korea pilihan gua yang ke 4..=)

16 comments:

Engku Sofea said...

amboi. hehehe sofea guna gak tppppp, tak reti sgt .. so tak aktif:)

kim heeruul said...

sofea : gua pon baru je buat..tak reti guna gak.haha

Pendamba Mawar said...

kim?gua tak tahu kejadahnya spring2 tu.hahhaa..:P

kim heeruul said...

faiz : haha..gua dh tahu.tp bru nk blaja..haha

Maya Lisa said...

kim heerul maya dah tembak !!

http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/09/simple-lucky-draw-by-cik-purple.html

A.I said...

aku dah lama ada. tap aku dah lupa password.
reti bukak thru fb sajaa.
tp, tgh takder fb, so tak boleh la bukak. grr!

aleen aiden said...

dah,ckup kuota.4 je.asal ade lu up gadis pilihan ke5,lu siap.keh3

kim heeruul said...

maya : jgn la tembak gua..gua pi terjah.

kim heeruul said...

aisha : haha..lu tahu layang fb saje.

kim heeruul said...

aleen : Opss..baru terpikir nak ada yg ke 5..=P

Run Away said...

tak tahu lew...hik...;d

Run Away said...

tak tahu lew...hik...;d

cik dot said...

fuyoo.. da ad formspring plak. ye r retis kn..
kne r ad byk acnt nie.. hehe ;PP

Fara E's said...

aku tnye kat sini jep la eyh

knape ko single ? haha ;p

Finaz Jaafar said...

gwa pn ada FP tapi tak reti gune and tak aktif pun ~ malas!!!

EzayHadry said...

ak tak buat pn formspring..best ke??
tanya pape pun boleh?? wakakka