Boss Gua

Pages

Hot Drama

28 August 2011

Berseorangan.

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.

Pejam celik pejam celik,dah 2 hari gua tak update blog.Hari jumaat mmg selalu gua tak update pape.Hari sabtu gua dah missing 1 entry.Semalam Gua tak update segmen gua sendiri "Music On Saturday".ErrrghHH.sebab semalam gua hang out pepagi buta pi UPTOWN Shah Alam & Danau Kota.Nak cari baju raya & songkok.

Sorry sangat-sangat if korang menunggu , Merindui & tercari-cari entry terbaru gua 2 hari lepas..


Sampai rumah pukol 6am.Okay la tu sampai-sampai terus siap-siap pi kerja,memang terbaik kan lepas shopping terus siap pi kerja
.Tak tidur 1 malam plak tu.Elok plak shif aku time tu full 9am until 11pm.haishhhh.Akibatnya semalam gua bekerja dalam keadaan yang amat mengantuk.

Sapa suruh degil nak pi jugak.Kan dah penat.Padan muka gua.!!


Gua pasti ramai student & pekerja yang dah bercuti raya.Dan mungkin ada yang tengah On The Way balik kampung.Kepada pemandu jalan raya,Pandu la dengan berhati-hati,tidak kira la pada waktu siang atau malam.Kepada yang balik kampung tu gua nak ucap kan  

Untung la & dan tahniah dapat beraya kat kampung.


Actually raya ini gua kene kerja.Sumpah sadis.Family gua sat gi lepas sahur depa gerak la balik kampung.Tinggal gua berseorangan di'rumah raya tahun ini.Raya pon sesorang je nanti.#naknangisweyh.Siapa nak teman gua time hari raya pertama nanti?.Gua dah la single.hmmm.

muka sedih

Tahun ini juga gua tak dapat merasa Ketupat,rendang & kari ayam yang nenek gua selalu masak time raya.errrghhH!! Sabor je la.

1 more thing,start daripada 29 august 2011 until 1 sept 2011 gua tak dapat nak update blog , main game & online.Sebab hikari titi(nama lappy gua) kesayangan gua & broadband family gua bawak balik kampung.Gua mampu senyum je la.

So,sebelum gua terlupa.Gua nak ambil kesempatan ini ingin meminta ampun dan maaf jika gua ada buat lu orang terkecil hati,membuat lu orang sakit hati gua minta maaf sangat-sangat.Dengan kesempatan ini juga gua ingin mengucapkan,Selamat Hari Raya Aidilfitri.Maaf Zahir & Batin.Hope lu orang maafkan gua.Amin. hati-hati d'jalan raya.



#HariIniGuaRaseGuaCoolSebabDekatEntryIniGuaTakGelak.

19 comments:

Pendamba Mawar said...

hahaha..
menitis air mata aku baca kesedihan ko ni kim..hehe

tabah la kerja masyuk raya?kluar..haha
selamat hari raya kim

(naddie) Nur Nadzirah Azmi said...

same2 la kite raye d'cnie.. ='(

Dr. Fox said...

sabar je lah ek.. :D

Engku Sofea said...

selamat hari raya. maaf zahir batin :)))))

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

ish ish ish!:)

muchang said...

jangan nangis tak dapat balik raya :)

Umie Artoqiemie said...

sorang2 takdak berukband.. aku kompem kau ketagih tenet nanti..

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN KIM =)

.embun. said...

gigih betul keje raye2.hihi ;p

syAzAnA said...

sabar ekkk! hehe.

selamat hari raya awakkk! ^^

Maaf Zahir jeh. batin takk. weekkssss
hahaa


weee~

Cik Siti Aziz said...

ala..patot la..duk tngok jugak blog kim ni..apsal la x update2..pape pon,slmt hari raye kim ^_^

saya cello191 said...

uish..kesian giler raya sengsorang..

sedih aku baca entry ko~~

pykah piki said...

olohh... kecian ~~

KinosKoko said...

alolo dak sepet...nanti pas raya, dpt la ko baca komen aku ek...waku pun x balik kg gak...cool hokey..hehe

tieka said...

alahai...sedih sgt baca entry hang nie..redha je laa..dugaan raya..

yad'z said...

alaaa.. kesiannye kau.. takmoh sedey2... abang aku pon raye sensorang kat kl nun... die kene keje gak.. sedeh.. family tak cukup.. sobbs,. sobss

nelly said...

Nelly The Strange nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA !
:)

yunZ said...

meh aku tolong gelak..kahkahkahkahkahakah

meaw said...

selamat hari raya gak kerullllllllll mata sepet,kihkihkih :)

Lieyda said...

oh nooooo.sgt sadis dear.bersabar lah kamu.slmt hari rye maaf zahir batin ;)