Boss Gua

Pages

Hot Drama

19 August 2011

Muka Surat Peminat

Assalamualaikum..


Anneyong haseyo..


Pejam celik pejam celik,masuk nie sudah 19 ramadhan..Sekejap saja nak dekat penghujung ramadhan..Allhamdulillah setakat ni gua belum lagi tertinggal/ponteng puasa..Hope ibadah puasa gua di'terima oleh allah..amin..=) Dan gua harap lu orang yang singgah kat blog gua nie jangan ada yang dok nak gatal - gatal tak puasa okay...lagi berapa hari je nak raya ini..better lu orang jangan ponteng...


Back to the title..


Apa tu muka surat peminat? lu orang mesti pelik kan..kepada yang paham itu,bagus lah..Kepada yang tak paham muka surat peminat tu apa,meyh sini gua bisik kat lu orang..*berbisik Actually muka surat peminat itu ialah "FAN PAGE"...Gua saja je nak ubah bahasa melayu..keh keh keh...gua saja nak kasi panjang sikit paragraph..keh keh keh..


Yang gua tahu Fan Page nie selalunya retiss je yang buat..Ramai retis sekarang dah buat fan page..Itu gua tak kesah la..Gua memang tahu depa memang ramai peminat.keh keh keh..Selain retis,ada juga orang bisnes yang buat Fan Page..Motif  ? nak promote product kot..bantai je la..keh keh keh..


Masih ingat lagi Fan Page "Pencarian Lelaki Sweet & Perempuan Bertudung" ? motif ? maybe sebab saja-saja nak mengeratkan hubungan sesama manusia dalam satu game...boleh pakai gak alasan gua tu..hihi...


Actually,yang gua nak sembang dengan lu orang  ialah perlu ke blogger buat fan page yang like like tu..? keh keh keh..Gua tengok sekarang ramai blogger dah buat Fan page..Boleh gua tahu apa tujuan lu orang buat Fan Page.? Gua pon nak tahu gak..maybe sebab zaman dah maju tak nak ketinggalan le tu...


Gua rasa macam best je bila tengok dekat sidebar sahabat-sahabat gua ada Fan Page..Gua rasa "wow" bila blogger-blogger lain dah ada fan page tapi gua je yang tak ada fan page..Kenapa gua tak ada fan page? Tipu la kalo gua kata gua tak nak  buat fan page..Gua terfikir gak nak buat fan page..tapi Sebab gua tak tahu tujuannya untuk apa..Itu yang membuatkan gua fikir 2 to 3 kali..nak buat or tak nak buat...

Selain itu,gua bukannya ada peminat macam dekat gambar bawah ini pon...gua bukannya retis...*ayat mintak penyepak..


Gua pon teringin gak nak buat Fan Page..Tapi tak tahu lagi bila..Maybe bila Follower Blog gua dah 1500 *berangan je la,baru gua buat Fan Page kot..hehe...Tapi gua memang akan buat..tapi tak tahu lg bila..Lu orang tunggu dan lihat..keh keh keh...

30 comments:

maya anis said...

mnungguuuu...

kim heeruul said...

maya : tunggu la sampai bila2..keh keh keh

A.I said...

erk... fanpage?

bagi aku reader aku, kawan aku bukan peminat aku.
so tak perlu lah kot.. tehee.

lagi pon aku mana hot pon, baik tak payah nak menyemak.. hehehe.

kim heeruul said...

aisha : tu la..gua pon fikir 2 3 kali..nk buat or tak..

atiqa aris said...

mcm merepek je fanpage2 nih.xyahla wat.haha fatin liyana ngn irine nadia tu len cite la kan:)

Farhana Jafri said...

aku dh buat tapi skrg aku xtahu np aku buat.. hahahahaha.. mcm nk delete je.. ;P

kim heeruul said...

atiqa : fatin liyana tu retiss...keh keh..

kim heeruul said...

farhana : up to lu la nk delete or tak..keh keh keh

Umie Artoqiemie said...

pewit

Ezay Hadry said...

cepat buat!! nanti ajak aku jd like yang pertama *mood gay* wakakaka

saya cello191 said...

aku maybe takkan buat kot..
xde fan..haha..

sedih siot..T___T

Lieyda said...

gua dah buat lama dah tp gua dah abaikan dia sb gua rasa takde sape yg pergi kt fanpage blog gua tu haha

Nur Hamizzah said...

fanpage? entahlah. ikut orng la nak buat ke tak.. keh keh keh. haha

kim heeruul said...

umie : apa yang pewit? tak baca sampai habis le tu..keh keh..

kim heeruul said...

ezay : apa hal tetibe lu jd mood gay nie? gua jd seram..

kim heeruul said...

cello : hahaa..gua pon tak fan..tak thu la nk buat or tak..keh keh keh..

kim heeruul said...

lieyda : lu dah terbuat tak apa la..msti 1st excited kan..keh keh.

kim heeruul said...

hamizah : alasan yang lu bg tu , boleh pakai gak..kah kah kah

syrupmasin said...

haha..aku pon ta buat..sape je yg minat diri ini :D

Nyamuk Terbang said...

kau perli aku ek
ok bye

Cik Teddy said...

x trase pon nk buat..huhu
x nmpk lg ape kpentingannya..eheh

Engku Sofea said...

we are in the same situation !!!!

kim heeruul said...

syrup : haha..same la kito..sape la minat gua ni kan..keh keh keh

kim heeruul said...

nyamuk : eh,mane ad perli lu..^^

kim heeruul said...

teddy : hehe..gua pon terfikir2..apakah kepentingan nye..

kim heeruul said...

sofea : bkn lu ada fan page ke..hihih

yunZ said...

aku xmo pemes..

kim heeruul said...

yunz : gua tak feymes..& tak nak jd feymes jugak..keh keh keh..^^

yad'z said...

aku ade fanpage.. errr... =.="

kim heeruul said...

yad'z : haha..lu kan retiss..=P