Boss Gua

Pages

Hot Drama

10 August 2011

Num 4D Gua kene..Yahooo..!!

Assalamualaikum...

Anneyong Haseyo...

Hari ini merupakan Hari lucky gua...Dengan kata lain hari kegemilangan gua..Yahooo...Gua happy gegila..Tetiba ada orang menyampuk "kenapa lu happy sangat nie?" ....Tengok la tajuk gua..Dah terang-menerang tulis Num 4D gua kene beb..kepada sesiapa yang tak tahu num 4D tu apa,meyh sini gua bisik kat lu.."Num 4D tu ialah Num ekor,num yang ada 4 angka"..okay lu dah tahu kan 4D tu apa..Sekarang kasi gua sambung cerita gua tadi plak.....perhhh..masyuk la gua sebab num gua kene beb......


kalau nampak kedai yang ada logo ni
sila jangan terjah..


Actually gua tipu lu orang saja..keh keh keh.Agak-agak la gua nak main num ekor beb..Haram tu..ish ish ish..Jangan sesekali lu orang cuba-cuba nak try tikan number..Nanti kalau dah sangap,habis la lu orang.....


Dan sebenarnya,*gua bukan nak nyanyi lagu Yuna okay..keh keh keh..okay la,gua terus terang je la,malas nak lengah - lengahkan masa..Actually Number yang gua target telah pon tercapai..Allhamdulillah....Tetiba ada orang menyampuk "Number apa weyh?"...

Oops..bagus soalan tu..thankz sebab menyampuk..Actually,Number yang aku target tu ialah Number follower blog gua...Hari ini 10 August 2011,telah mempunyai 1000 Follower...Dah 4 angka.tu.,macam mimpi pon ada...Gua memang tak sangka..Gua ingat blog gua buruk/tak best tak ada orang nak follow..Rupanya ada..Thankz sangat-sangat..


Nak tahu siapa Follower yang bertuah itu..? Let's Check it out



Gua print screen gambar lu..sebab lu disable right click.
keh keh keh..gua pinjam jap yerk...
nak tengok blog dia open tab this picture

*to followed 1000 : Gua tak sempat nak berkenalan dengan lu..Kalau lu on9 lu PM gua..Add gua at Facebook yup..


Disebabkan lu follower yang ke 1000..Gua nak kasi s0mething dekat lu...

Award yang gua  buat simple saje..sorry if tak menarik..hope lu sudi terima..=)



To my follower,thankz sebab sudi follow blog gua yang entah apa-apa ini lagi mengarut...Thankz sebab layan entry gua yang kadang-kadanag agak mengarut ini..Thankz sebab sudi komen entry gua,Even entry gua ini tak ada isi lu orang sudi komen juga..Thankz sangat-sangat....Thankz kepada yang sudi support gua even kita kenal dekat dunia maya...Lu orang suma memang the best dengan kata lain Daebak la..=)


Thankz Again & Again...=)

36 comments:

AISHA INANI said...

peh hebak mung kim!
dulu kita kenal br berapa je follower hang, amek skg dah beribu.
aku gak di takuk lama. hehe.

tahniah ;)

Rafidah Farhana said...

Wahahaha, bangga aku jadi kawan kau. Dulu tak sampai seribu, sekarang dah seribu. Tahniah bro ! Keep it up :)

Myung Dae said...

PERRRR!! Baru je nak minta no dari ko. Maklom lah kene sport toto kan. Sekali...........


Follower daaa, hehehehe. TAHNIAH !!

ENCIK TIKUS said...

untunglah.. untunglah...

Nyamuk Terbang said...

pergh 4 angka tue bro
first prize esk bleh kena x agk2?? (toto)

zezolla_atin said...

pergghh . dh retis hg skang kim . haih~

Ezay Hadry said...

hebak!!!
ko dah pintas aku..tak aci..kongsi follower boley?? hahaha

kim heeruul said...

aisha : haha..nnti lame2 bertambah la tu...terus kan..=)..thankz.^^

kim heeruul said...

rafidah : gua pon bangga jd kwn lu..thankz sbb sudi terjah blog gua..thankz..=)

kim heeruul said...

myung dae : haha..kene la sangat..kah kah..thankz..=)

kim heeruul said...

en.tikus : untung la dpt kwn dgn ko ..haha

kim heeruul said...

nyamuk : haha..gua rasa esk tak boleh kene kot..haha

kim heeruul said...

atin : aha..bila masa pla gua sign contract jd retis nie..? kah kah kah

kim heeruul said...

ezay : haha.gua pon tak sangka bro..nak kongs boleh je.gua tak kesah..=)

Nur Hamizzah said...

hahaa. ingatkan bende la tadi. award rupenye. bagus2.. haha

kim heeruul said...

hamizzah : lu ingt ape.. ? haha

Umie Artoqiemie said...

untung la menang toto dapat polower 1k dah.. perghh. brapa taun dah blogging erk? ^_^

winna shinta said...

winna singgah n tambahkan folowwer awk! yuhuuuuu :D

nice blog :)

nik farina aishah.... :) said...

untung la follower dah 1000000000.. HAHAHAHAH .. :P cop , nik nk jugak award... :D

isha said...

heylow kim :)

thanks yea.. hee x sangke ade award :)
hee 1st time ni dpt award :) excited nyer haha

cik dot said...

wah.. retis yg semakin famous.. huhu
tahniah3.. ^^~

kim heeruul said...

umie : haha..untung la en menang toto..kah kah kah..gua bru 8 bulan berblogging..=)

kim heeruul said...

winna : thankz....=)

kim heeruul said...

nik : eh,blom 1000000000 lg la..hah..bru 1000..nak award..? blnje gua lolipop lu..haha

kim heeruul said...

isha : hello..no biggie meyh..ur welcome..=)

kim heeruul said...

cik dot : siapa retis..? haha..thankz2..=)

yad'z said...

welcome to empat angka club.. hahahaha.. tapi ni aku rase cam geramm ni.. aku dok blogging setaun sengah tahuu baru dapat 1000+... haishhh.. hahahaha

Miss Dolce and Gabbana said...

hang tak takut ka ramai sangat follower ni.Dh boleh tubuh group ajaran sesat kau ni kim.haha..ok i'm joking.Btw congratulation :P

kim heeruul said...

yad'z : ad ke cub 4 angka weyh..? hhaha..gua bnyk join segmen..hehe

kim heeruul said...

dolce : haha..pandai hang bergurau yerk..keh keh keh..thankz..=)

yunZ said...

aku ase ko pnye blog leh cecah 10k kalo letak pix aku..caya la

aleen aiden said...

keh3,awesome!

kim heeruul said...

yunz : nnti gua letak gambar lu..haha..^^

kim heeruul said...

aleen : awesome ke? haha

ENCIK TIKUS said...

gua komen lagi nie... lu patut bangga... walaubagaimanapun lu power... lu power...

kim heeruul said...

en.tikus : bangga sikit suda..aha.tq