Boss Gua

Pages

Hot Drama

15 August 2011

Berubah Lagi .!!

Assalamualaikum..

Anneyong Haseyo..


me plus you, i'm a tell you one time
me plus you, i'm a tell you one time
me plus you, i'm a tell you one time

one time
one time...

uit kim baik lu berhenti menyanyi,sat gi hujan suma tak bangun sahur lak nanti...keh keh keh...


sorry guys..Gua tahu suara gua tak sedap..layak nyanyi dekat toilet je...or tak layak langsung.. ? haha..okay abaikan...Back to dicember,Oopss silap..Back to the title...Korang percaya tak sekarang gua dah berubah jadi baik? okay mesti lu orang tak percaya kan..siapalah gua untuk d'percayai..keh keh keh...

Gua nak tanya,lu orang ada perasan  apa-apa yang tak kene dekat blog gua tak..ce tengok betul-betul..Takkan tak nampak kot?..hmmm..okay la gua bagi tahu lu orang..Actually gua dah tukar colour template & font.. Selain itu gua juga telah tukar gambar shoutbox dan header..=)..hehe.


Masuk ni dah 4 kali gua tukar citarasa..keh keh keh..yang 1st dulu warna maroon + hitam..2nd warna kelabu + orange..3rd coklat + hitam..And yang terbaru ni warna purple+ hitam plak..Actually warna-warna yang gua guna ni adalah warna kegemaran gua..peace v(^.^)

Header pula,masuk nie dah agak banyak kali gak la gua tukar..haha..nak tengok tak header gua masa gua newbie berblogging..hehe

1st header gua
open tab untuk tumbesaran si kecil
Header nie bukan gua yang buat..but member gua Najwa Malik yang bagi..tq=)


2nd header
open tab untuk tumbesaran si kecil
Ini header pertama yang gua hasilkan
gua guna software GIMP + Photoscape



3rd Header
open tab untuk tumbesaran si kecil
Juga daripada hasil usaha gua sendiri
Guna software GIMP + Photoscape..



Ini yang terbaru
open tab untuk tumbesaran si kecil
Hasil usaha gua juga..Kali ini gua buat header transparent..yang sebelum-sebelum nie white background je...kali nie gua guna software lain plak..gua guna photoshop + photoscape..akhirnye gua berjaya juga menggunakan photoshop..



Overall gua memang puasa hati..hasil kreativiti sendiri mesti la puas..ye dak..keh keh keh..Gua harap dengan design yang baru ini,lu orang tak sakit mata membaca entry-entry dekat blog gua...So,if lu orang rasa blog gua ada something yang tak kena bagitahu gua..

Apa kata lu orang ? okay tak ? jujur okay..=P

34 comments:

Pendamba Mawar said...

smart dude

tieka said...

hahahaha..bila pulak nk buat header untuk akak..:P

kim heeruul said...

faiz : thankz bro..^^

kim heeruul said...

tieka : suro faiz buat kan...gua buat tak cun..hihi

saya cello191 said...

smart ja header ko tu..

^__^

kim heeruul said...

cello : thankz..^^

Miss Dolce and Gabbana said...

waa..dah tukar header ya..x aci..x apa sat g aku balik minggu ni aku tukar jgk header baru.haha

kim heeruul said...

dolce : ha3..nnti lu dh buat,lu bgtahu gua..gu nk tgk..=P

eddy syrol said...

lawa3x...

jemput ke sini

REVIEW SAHABAT RAMADHAN

ini blog eddy syrol

kim heeruul said...

eddy : thankz..^^

Finaz Jaafar said...

yang latest ni nmpk lbh kemas dan smart..bg gwa la kn..huhu

kim heeruul said...

finaz : kemas yerk..? hehe..thankz..=)

Nyamuk Terbang said...

feewit blog pakai bju raya baru
haha
weyh kau buat guna gimp kn header
time cut pic tue..mcm mna nk bagi pic jd kemas
bila aku cut msti nmpk senget2
ajar2 :)

yunZ said...

gua pun nak berubah der. tapi bukan berubah background..tunggu..nanti wa post

Nur Hamizzah said...

hahaha. photoshop aku tak brape mahir gune. haha. bila la nak pandai....

eddy syrol said...

kim heerul, lau nak join review tu sile lah click segmen kat pic dkt side bar saya..huhuhu

kim heeruul said...

nyamuk : baju raya gua pon warna purple..^^..kalo guna GIMP mmg susah sikit nak cut..

kim heeruul said...

yunz : lu nak berubah jd i ape..? nk bace2..=P

kim heeruul said...

hamiza : gua pon baru stdy photoshop dekat utube..hehe

kim heeruul said...

eddy : okay2..^^

Lieyda said...

mmg kreatif habes la.nk jgk nk jgk pliss pliss

Cik Aish said...

huhu gila peminat korea tul nih!

cik dot said...

so cute. ak pon nk tkar header gak. tp xreti gne photoshop. huhu

aleen aiden said...

woahhh,kira total makeover lah nih?cun2!heh~

kim heeruul said...

lieyda : tapi blom perfect lagi lorh..hihi..nak..? gua pon tak brp mahir lagi guna photoshop..

kim heeruul said...

aish : hehehe..yup gua mmg minat korea..^^

kim heeruul said...

cik dot : thankz..gua pon bru belajar guna photoshop...

kim heeruul said...

aleen : hehe..nk tgk ada perkembangan dlm membuat header or tak..hehe

Nyamuk Terbang said...

baju raya kita sama
ok bye

kim heeruul said...

nyamuk : same ke? haha..tiru..=P

difficult easy. said...

the latest one was the best! :P

eh, first time singgah sini. hee.

kim heeruul said...

easy : thankz..^^..1st time dtg sini.? nnti singgah la lg yerk..^^

zezolla_atin said...

wey blog hg dah baru . aku tertinggal sket laa . haha . tapi cantik wey .

kim heeruul said...

atin : awat yang tertinggal..hehe...thankz..^^