Boss Gua

Pages

Hot Drama

30 January 2011

Award Untuk Najwa Malik

Assalamualaikum..Anneyong

Hari ini aku happy..sebab aku nye page blog dah berubah.
ini semua kerana hasil usaha KAWAN BAIK AKU "Najwa Malik"
dia seorang yang baik hati , friendly..=)

Dia yang telah Meng'edit Blog aku.waaa..bila aku tgk smart sangat.:)

Actually dulu aku ad mntak dia wat kan header untuk aku.Tapi dia bz & Laptop dia rosak..
If mcm tu xpe la..

semalam dia ckp dia nak wat kan untok aku..
waaa..aku teruja..:)

Dan aku dh wat dia busy..
sowy sgt2..:)

nie la hasil yang dia wat..


Bagi aku Smart & simple..=)

Selain itu,wah men selain itu pulak..dh mcm wat karangan..
Aku tnya dia mcm mane nak wat shoutbox menyorok..aku kan budak baru dlm kerja blogger nie.baru 2 bulan kerja dgn en.blogger.com.So aku blom pro lg la..tu yg tnye dia..Then dia wat la kan..:)



happy sangat-sangat bila dia dh wat kan.


Sebagai tanda penghargaan 

terima la Award ini





Terima kasih sangat-sangat "NAJWA MALIK"

kim xlupa jasa baik wawa..:)

3 comments:

Finaz Jaafar said...

awww...cun !
untunggg laaa ada owg tolong !! hahahha

ezza alias said...

die dapat upah tak ??

kim heeruul said...

finaz : haha..untong la..b

ezza : x..hihih..