Boss Gua

Pages

Hot Drama

28 January 2011

Burung Biru a.K.a Twitter

Assalamualaikum..Anneyong haseyo..
Hope hari jumaat yg indah ini adalah hari kebahagian korang semua.

So,Apa khabar sume..=)..hehee..chat-chat belaka nmpak..=)
kepada yang tidak chat..Pergi la hospital or Klinik dapat kan rawatan secepat mungkin yeap..=)

Aku Dah dapat keje baru.Actually,aku dh lame apply kerja ni & dah d'terima.Tapi Aku tak datang..Ponteng.lame lak.tu.

Aku tak datang keje sebab aku tak paham dia punya keje tu mcm mane.Macam pelik pon ad.Tu yang ponteng tu.

Pada suatu hari,semalam la,kawan aku ad pergi kerja tu,Actually dah lame dah aku taw dia keje situ,just lupa nak tanye jerp.Tiba-tiba semalam aku tergerak hati nak bertanye macam mane nak wat keje tu.Then dia ajar bla bla bla bla.........

o0ooo...Sekarang baru aku taw dia punya kerja mcm tu.Senang rupa nye.Thankz Bro Encik Tikus.


So,Tadi aku try masuk account aku,Perrrhhhh....Nasib baik dia tak buang aku dari kerja tu.Selamat.




Trimas En.Burung Biru =)


Ad la hamba allah yang baik hati lg peramah telah follow aku..Trimas juga..:)


alhamdulillah.ad 2 org follow aku..hihi..=)



*****************


Kepada yang bekerja dengan en.burung biru tu,sila la follow aku yerk.hehe..nak tambah kenalan bekerja..:)

if nk follow ini link aku "Shazwan_sept"

aku nie budak baru.Tak pndai lagi selok-belok kerja En.burung biru nie.Taw yang biasa2 saje.
Yang Dah pro tu sila beri tunjuk ajar yeap..:)



Enjoy..!!
=)

4 comments:

NOR ZAKIAH said...

hehe. bagus bagus, dah follow =)

kim heeruul said...

zakiah : hehe...thankz yup..:)

siti fatimah said...

haha eh akak pon da suka main twitter !

kim heeruul said...

kak tim : hehe...same la..tp follower xramai..kim dh follow akk dh..=)