Boss Gua

Pages

Hot Drama

22 January 2011

GA umar yg cute: picture aku cute? kau ada?

Assalamualaikum.Anneyong Haseyo..


Sejak kebelakangan ini aku berminat nak join contest about gambar.

Aku join contest nie sebab Aku telah d'tag Oleh Kawan Baik aku iaitu
Najwa Zarith 

Contest nie memerlukan 2 gambar Before edit & after Edit.

if nak tahu lebih lanjut about contest ni sila tekan "picit saya"




**********



See my Picture

BEFORE



AFTER

ok x.?


************


Lepas tu kene tag orang sebab nak sebar kan contest ini..

so aku tag diorang ni





Hope korang join..

*********************

Gud luck & wish me luck..=)


Enjoy..=)







5 comments:

siti fatimah said...

akak kena tag lagi ke ? haha tengs la.. bnyak nya contest kena join ! haha

kim heeruul said...

tim : akk kan bnyk gambar & pndai edit..=)
hope join n gud lukc..:)

ishika si amoi ting-ting said...

hehehe jambu habis hehehe

kim heeruul said...

ishika : haha..mane ad jambu..:P

LittLeMyRsHMaLLoW said...

tAHNIAh ! ! ! !
=)