Boss Gua

Pages

Hot Drama

22 January 2011

CONTEST KAMI POSE CUMEY

Assalamualaikum..anneyong haseyo


Bila aku bosan
Aku slalu gi profile blog aku
tgk Poll,nuffnang,dengar lagu & shoutbox ruang membebel aku tu.
kat situ ad org telah hantar something.

tgk nie


************



Aku pon nak try ar contest nie..
mcam best jerw..:D





Nie Contest Kami Pose Cumey

if nk join & tahu lebih lanjut juz click "picit saya" kat bwh tu


Antara syarat-syarat nya ialah : 

1~macam biasa korang kenalah follow blog ni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila update nanti..so,lebih baik followlah

2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!

3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..

4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..

CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...

5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..


7~tarikh tutup 25 feb 2011

amni nak tag semua member2 amni...

p/s::amni mencari seorang je pemenang..bajet duit tak cukup nak beli hadiah laen..hahaha...
*hantarlah pix yang cumey2 k..goodluck..


************************

So gambar yang aku pilih gambar nie
korang jgn gelak sudah..=P



ok X..?



aku join contest nie sebab : nak try ar menang..



lepas tag blogger len pula
aku nak tag sape yerk..hmm..
aku tag dowg nie.


Muaz leetuek
En.tikus
Si gadis bermata cokolat
Ileena

***********


wish me luck k.

Enjoy..!!

^_^

9 comments:

amny.. said...

hee :) tengs sebab join ya ! good luck~

bunga_lily_pink said...

alololo comey ny die ngn kwn2 die....hee~ gudluck ye kamu!!!hee~

siti fatimah said...

hahha kau tag akak ?

wahh ! hadiah dia i phone kot ! haha

termasuk kim , orang ke 4 tag akak masuk contest ni ~

kim heeruul said...

amny : yup..thankz

bunga lily : ha3.thankz

tim : join ar..hadiah tu xleh bla

amny.. said...

jejalan ke mari...

hahahaha..

kim heeruul said...

amny : agk kim leh menang x?=P

amny.. said...

heheheh..

law ad rezeki menang r...

bodek2 la amni..;DD

kim heeruul said...

amny : hehe...hope kim leh menang..:)

liyana shana said...

chumel nye membe2 nye.
jelous tuan tanah.huk2