Boss Gua

Pages

Hot Drama

10 January 2011

To korean lover And not..kalau la jodoh perkenalan aku mcm nie..mesti Best..^_^

Assalamualaikum..Anneyong Haseyo.

hehe..tersengih saja kan.Hari nie aku happy..Tak taw Pasal ape Aku happy.ApaApa pon Pelawat suma sihat?if x sihat makan ubat k.

Semalam Aku Remind balik Wall post kat Fb aku.Aku Belek-belek Pic.Tiba-tiba jumpa Video.
Eh,bila mase aku d'tag.Xdpt Notification pon..TApi nasib baik Video korea.somebody korean Lover tag kan.^_^

Kebetulan internet tgh laju.Nasib baik Kigura aku Makan banyak semalam.Video bar pon lari laju jerw..^_^
korang nak taw Video ape.Korang tengok kat bawah ni..

aku buang jap lagu kat blog aku
sebab xnk bg pelawat suma terganggu mendegar lagu di Video ini..




video



Ape mcm ? ok x?
Aku saja jerw Tak tulis Tajuk Lagu tu..Nak kasi Gimik sikit.Nanti kalo korang dh taw.Mesti jadi x best.

Sweet Kan dorang..Lagi-Lagi Girl tu..dah la lawa..^_^..hehehe..:P
best la kalo dpt knal mana-mana girl mcm tu.Sweet kowt..:P


HOPE PELAWAT SEMUA ENJOY


30 comments:

Ileena Bt Abdullah said...

sweetnya video dye...
ske tgk bla part dye kiss..
awww!!!romantiknya

kim heeruul said...

Ileena : penah kene kiss kerw?..:P

Anonymous said...

uiii...sweet nye....hehe

Anonymous said...

uiii...sweet nye....hehe

Anonymous said...

uiii...sweet nye....hehe

mirahashime said...

nice nice :)
>.<

kim heeruul said...

mira : haha..thankz..kim yg kene langgar tu..wakakaa

amalyna said...

lallalaalala~~
haha~~!!

kim heeruul said...

amalyna : kamu knal dgn mcm tu kerw?haha..~~

amalyna said...

what???
haha...
rhsie lorr~~
huhu

kim heeruul said...

Amalyna : haha..mana la taw kan..sweet tu..

amalyna said...

bkn cmtula..
laen2..
huhu~

kim heeruul said...

amalyna : laen yerk..haha..ingt kan mcm nie..hari tu kwn kamu ad langgar i..hahaa

amalyna said...

kwn i spe???
msti macik kedai ujung 2 eh???
haha~~!!

kim heeruul said...

Amalyna : bkn la..haha...dlm mmpi..kwn u terlggar i..haha

amalyna said...

ow...
dlm mmpi...
ngat kan td betowl2...
tp..
mmbe yg mne eh??

kim heeruul said...

Amalyna : yang pkai baju hitam tu kowt..hahaha :P

amalyna said...

yg mne??

kim heeruul said...

amaLyna : ala..susah la nk ckp..ermm..kwn u baju merah.n sowg lg baju itam..yg baju itam tu

amalyna said...

ow...
i da ngat....
hehe...
wokey nnt i smpai kan..
huhu

kim heeruul said...

amalyna : fb dia pe?

amalyna said...

i bg kd fb la...
xley kd cnie...
privasi..
huhu

kim heeruul said...

amaLyna : k2.thankz..

amalyna said...

welcme..~

kelipkelip said...

sweet , gurl to lawa mehh :) wahh , kiss dea yang menambahkan sweet lg kat video niy :D

kim heeruul said...

mimy : taw xpe

Najwaa Malikk said...

iklan FOUNDATION pun da jadi sweet gila skrg . HAHA . suka suka ! <3 <3

kim heeruul said...

wawa : haha..ye ke.

HeziqaMushadadLee said...

err,sory,nak tawu lagu dlm video ni boleh?
sebab lagu dekat blog awak tak tahu camne nk stop..
sory if menyusahkan,

Nyamuk Terbang said...

if xsilap lagu stand by me kn ney
VC sweet doh
bygkn aku dgn pkwe aku gitu *berangan ja mmpu