Boss Gua

Pages

Hot Drama

16 July 2011

Music on saturday #1

Assalamualaikum..

Anneyong Haseyo..


Hang pa suma mesti pelik kan..mana la pulak datang nya "music on saturday" ni kan..keh keh..Selalunye wordless saturday,spontaneuos thursday & fantastic friday...Music 0n saturday ini aku yang buat...macam mana  Music on saturday?

Nak buat "Music on Saturday" macam ini:
  • 1 entry yang bertajuk : "Music on Saturday" 
  • Up to u all nak ambil video tu dari mana youtube,1tube & others...
  • Up to u all nak letak lyric or tak..
  • Up to u all nak letak lagu apa-apa pon...
Senang je kan...Jom la ramai-ramai buat..tapi if korang tak nak follow segmen ini tak apa..bende ini just suka-suka je..keh keh keh..^^


p/s: ini bukan contest..

********************



Aku rasa aku comel..tu yang aku post lagu nie..kah kah kah....tak ada la..tetiba aku teringat zaman aku skewl rendah aku..haha..nak ngorat awek guna lagu nie..haha

19 comments:

maceklala said...

hahahaha amboi pandai da buat segmen sendiri ;p ehhh lagu tu lagu pilihan time karok taw bila dah takde idea nak nyanyi lagu apa ;p

kim heeruul said...

macek : haha..lagu tu senang hafal kan...

zezolla_atin said...

ouh mcam tu nak buat . ahaha . hang ni kuat mengorat masa kecik-kecik dulu .

kim heeruul said...

atin : haha...tu yg gua dh knal personaliti perempuan nie mcm mane..^^

Fatin Syahira said...

haha lagu tuh macam retro dow zaman kekanak rebina dulu :)

p/s : first time masuk blog nie! nice bdway. eh macam gilakan kpop jeww. hehe.

kim heeruul said...

fatin : mmg retro..tu yg gua post tu..hehe..thx sbb sudi singgah..a'ah,gua minat kpop..peace..^^

FizA said...

ambooih2..rajin dia buat segmen..hehee

kim heeruul said...

fiza : hehe..saje je buat..if nak follow,d'persila kan la follow..^^

Engku Sofea said...

:P nice ! sabtu depan saya buat yang ni. follow u

kim heeruul said...

sofea : yay..thankz coz support..^^

tieka said...

suka sgttt lgu nie..hehehe..

kim heeruul said...

ika : hehe..sweet kan

Rafidah Farhana said...

Bola-bola api...
Hahahaha. Comel kot lagu ni. Patutlah tajuk pun paling comel..

kim heeruul said...

rafidah : haha...bola-bola api ye mu ingt...

saiazuan said...

rsa gedik je dgr lagu ni dlu.. tp sbb arwah tu baik orng nye... so kna respek lgu ni skrng.. :)

kim heeruul said...

saia : betul2...^^

Farierahasanz said...

hamboi , byk btol ari2 nye . huhuu

aku tanak laa joen .. wakakaka =P

kim heeruul said...

fariera : haha..tak nak join sudah..=P

Ku Azhar said...

oooooooo br tau :)