Boss Gua

Pages

Hot Drama

07 July 2011

SPONTANEOUS THURSDAY #2

Assalamualaiku..

Anneyong Haseyo...



Perempuan yang baik untuk lelaki yang baik
Perempuan yang jahat untuk lelaki yang jahat


Aku jahat,that's mean bakal isteri aku pon jahat la?

hmm...malas nak fikir..jodoh allah yang tentu kan...
seandainya dia lah jodoh aku,Aku redha menerimanya...

14 comments:

Nadya O'Conner said...

selalunya mcm tulah..tp xsmestinya kan..

entry terbaru::#4 Spontaneous Thursday | ツ Miss Nadya Punyer Blog ツ

kim heeruul said...

nadya : haha...just entry je..

zezolla_atin said...

yela kot kan..
nak dapat laki baik kna jadi baik ni..hehe

ApiH said...

tak semestinye..

kim heeruul said...

atin : hehe...anda mmg baik kan..untung la nnti dpt lelaki yg baik..^^

kim heeruul said...

apih : tu la..gua pon fikir mcm tu..

Finaz Jaafar said...

hurmm..semua kerja Yang Maha Kuasa..mana kite tau kn..=)

syazrinakuya said...

kira t aku dpt hubby jahat la?aku kan jahat,,,,,=.='

KinosKoko said...

eh..aku rs aku jaat gak..huhu

yad'z said...

cer cek balik hadis tu... =)


btw... suami isteri kan saling melengkapi..

sugar2 kapas strawberry said...

berubahlah untuk jadi baik..

Lieyda said...

betol betol

perempuan penzina hanya untuk lelaki penzina :)

Engku Sofea said...

tak. hadis tu x bermaksud camtuuu salah tuu,.. Tapi hadis tu kata, kalau kita nak perempuan yang baik.. jd isteri.. kita kenalah ubah jadi baik. tapi kalau kita nak stay jahat.. kita akan dapat isteri yg jahat lah.. Islam tak menghukum seseorang kerana kejahatan di masa lampaunya. tp kitelah kena ubahjd yg trbaik kalau nak yg terbaik dlm hidup kita. :P hehehe mcm ustazah dah

Namee Roslan said...

tengok jenis2 jahat juga lah. kalau jahat rogol2 org takkan dpt prmpuan merogol jugak. haha. em, yg aku salu tgk lah..pmpuan yg kaki clubbing...dpt laki yg mcm tu gak. then itu yg rumahtangga x boleh tahan. yela dua2 kaki arak isap rokok dadah semua.