Boss Gua

Pages

Hot Drama

18 July 2011

Cuba Bayangkan.

Assalamualaikum..

Anneyong haseyo...

Hari ini aku cuti kerja.so,aku ambil kesempatan ini untuk berehat di rumah..Pada pukul 4pm until 6pm aku pi mid valley jumpa someOne yang bakal membahagiakan hidup aku..harap-harap la..Aku tahu intro aku tak best macam intro blogger lain..Tak apa,yang penting korang tak lari daripada entry-entry aku..keh keh keh..

Korang tahu apa itu O.K.U..? OKU ialah Orang Kurang Upaya...Orang kurang upaya like orang yang kurang sempurna dari lahir mahupun dari kemalangan...Aku terfikir juga macam mana mereka melalui kehidupan harian mereka..hmmm....Sedih kan..

ok sila baca cerita fantasy d'bawah dan bayangkan sekali..

"Ada seorang wanita yang ayu,cantik dan lemah lembut.


Ada la Macam ini..Tapi jangan bayang kan muka dia plak..
Raina Orange Caramel



Perempuan tersebut bernama kira azura..Nama panggilan dia Kira..Kira berumur 19 tahun.Kira merupakan anak kedua daripada 3 beradik.Tapi sayangnya kira mengalami kecatatan sejak dia lahir lagi.Kira dari kecil tidak boleh bercakap,means dia bisu..

Pada Suatu hari,Kira ingin keluar pergi ke tasik.Tasik itu agak jauh dari rumah nya dalam 500 meter dari rumah nya..Dalam perjalanan hendak pergi ke tasik,ada seorang lelaki memanggil dia..Dan tertanya kan "Adik nak pergi mana"..Kira memberi isyarat tangan menunjuk ke depan..Lelaki itu bercakap dalam hati "budak ni bisu..ada chance ini".Lalu lelaki itu berkata "mari abang hantar kan,jauh lagi tu"..

Kira mengelengkan kepala,itu menandakan kira tidak mahu mengikut lelaki tersebut.Lalu lelaki itu menampar kira dengan sekuat-kuat hatinya..Kira terjatuh..Kelihatan kira mengalami kesakitan..Lelaki tersebut mengangkat kira dan meletakkan kira di sit belakang dan terus memecut langkah seribu..


Lelaki itu memandu menuju ke tempat yang sunyi sepi..Kelihatan tempat itu seperti di kawasan hutan..Kira yang berada di sit belakang sedang menangis teresak-esak..Lelaki tersebut memberhentikan kereta nya dan pergi ke sit belakang.

(cuba bayangkan)----> Lelaki itu cuba membuka baju kira,pelbagai cara kira guna untuk mempertahankan dirinya.Namun kira gagal..Kira sudah tidak berdaya untuk membuat apa.Kira tidak boleh menjerit kerana dia bisu..Kira bertawakal kepada allah..Lelaki tersebut telah merogolnya Kira dirogol hidup-hidup.Lelaki tersebut sanggup melakukan perkara sebegitu terhadap perempuan yang bisu..Lalu kira dibunuh dan mayatnya dibuang ke dalam hutan tersebut.."




kejam sungguh..kesian kira..nasib nye begitu malang..:'(

*cerita ini rekaan semata-mata..tiada kene mengena dengan sesiapa pun..


Apa kata korang.?

24 comments:

d.e.e.n.a.YAYA said...

ingtkan nak citer psl awek ang...huhu...

untuk komen kepada crite anda.. : bnyk dah kes cmtue skunk nie...kejam kan manusia zaman skunk...sedey...takut pun ade..susah nak percaya org skunk nie...

AISHA INANI said...

kesian sangat!
ape bodoh, OKU pon jadi.
kalo dah tak laku tuh tak laku je laa.
jangan bangang sangat! EMO NIH>

kim heeruul said...

deena : aku pon takut kalo2 dekat tempat aku ni terjadi...

kim heeruul said...

aisha : uit uit..emo kat sape nie..?keh keh keh...

FizA said...

ciaan gila... mengong btl laki tu..ish3... (mrujuk pd crita d ats)

zezolla_atin said...

oowww..kena rogol~

kim heeruul said...

fiza : kesian Kira...;'(

kim heeruul said...

atin : terkejut ke..?hihihi

Minah Blur said...

erk...sedih...! tu namenye mengambil kesempatan pada org yg lemah..

kim heeruul said...

minah blurr : betul2..jom kita mogok..keh keh keh

Norul said...

u mst lagi giler korea kn

wanda said...

org yg x berperikemanusiaan suka ambil kesempatan di atas penderitaan org lain..

kim heeruul said...

norul : mane hang tahu nie..? keh keh keh..

kim heeruul said...

wanda : mereka nie layak di'gelar binatang..

Pendamba Mawar said...

kejam

Miss Dolce and Gabbana said...

Kim Kuat berfantasi sekarangkan.kah kah kah.X pe aku faham Kim. :P

maceklala said...

ala die ney suspen je -__- ahaha

kim heeruul said...

faiz : so cruel...

kim heeruul said...

dolce : haha..gua biasa..idea meluak2 nie..haha..

kim heeruul said...

macek : tang mane plak suspen nie..?

yad'z said...

tinggi betul daya imaginasi kau ek.. tapi yang pentingg.. nak pakai nama yang meletuppp.. kira tuh~~ hehehe

AZTIQAH said...

pic tue yg xthan
trllau cntik la plak
tpi citer kau ad yg real la..serius

kim heeruul said...

yadz : hahaha..mu mcm la tak kenal gua..haha..name mesti la name yg hot sikit..=P

kim heeruul said...

aztiqah : haha..betul ke ada yg real..sumpah aku tak tahu..