Boss Gua

Pages

Hot Drama

21 July 2011

Thankz sebab sudi Shared Follower

Assalamualaikum..

Anneyong Haseyo..


Hari ini aku hensem..*perasan gilak!
malas nak intro panjang-panjang.keh keh keh..

Hari ini aku nak ucapkan ribuan terima kasih,trimas,thank you & kamsahanida to my heart *dalam mimpi iaitu Engku Sofia kerana telah me'REVIEW blog aku semalam.Aku pon terkejut apabila Cik.Sofia ingin me'review blog aku..*untung la kene review...Blog aku ini bukan nya hebat sangat pon..Cerita pon tak berapa nak best..Tapi dia tetap sudi nak riview..thankz sangat-sangat..


Effect daripada review yang Cik.Sofia itu buat ialah follower aku dah UP...wah!!...aku pon terkejut gak bila tengok part follower tetibe bertambah..pastu aku check balik refer URL dari mana follower tu datang..


open tab untuk tumbesaran si kecil


Thankz sangat-sangat kepada yang sudi menjeguk/melawat  + men'Follow blog aku ini.thankz..=)
Thankz again to Cik.Sofia kerana sudi Review blog budak bermata sepet and Shared follower...=)


*Credit to Cik.Sofia : jum Candle light Dinner..keh keh keh..

18 comments:

AISHA INANI said...

uii hebat!
tengok follower dah banyak sangat dari aku dah.


hebakk demo! keep it up ;)

kim heeruul said...

aisha : hehe...nie pon hasil usaha otak gua..thankz..^^

Nyamuk Terbang said...

pergh boleh femes gini

kim heeruul said...

nyamuk : anda boleh cuba kalo nk femes..hehe

Engku Sofea said...

alalala thankyouuuu for this entryyy tau !

kim heeruul said...

sofea : hehe..ur most welcome..=)

cik dot said...

fuyyoooo!! hebat3 ^^~

kim heeruul said...

cik dot : mane ad hebat..biasa2 je la..^^

yad'z said...

wah.. congrats... ^^

kim heeruul said...

yad'z : thankz..hehe

Miss Dolce and Gabbana said...

tahniah la bro.Aku semenjak kebelakangan ni dah jarang blogwalking.Update blog dah start malaslah.haha

Faraa Eiman's said...

ececeh , da jd retis gitu , haha

IEQAH said...

wahhh..nk follow dari blog cik sofea jugakk :)

kim heeruul said...

dolce : haha..thankz..aku pham ko..tak ape..^^

kim heeruul said...

faraa : haha..mane ad..bweek..=P

kim heeruul said...

ieqah : pi la follow cik.sofia..then rajin komen entry dia..nnti confirm dia review..hehe

Ezay Hadry said...

pehh..fames la ko nnt..tak ingat aku doh..bhahaha

kim heeruul said...

ezay : haha..mane ad feymes..