Boss Gua

Pages

Hot Drama

15 July 2011

Selesai sudah..

Assalamualaikum..

Anneyong Haseyo..

Hari ini aku happy gegila..Sebab aku berjaya menyelesaikan puasa ganti aku yang tertunggak selama 3 hari..Alhamdulillah..Nak tahu lebih detail awat aku tetiba ganti puasa sila click entry ini "tergugat" .


Alhamdulillah semalam Dan hari ini aku dapat melaksanakan puasa ganti aku dengan tanpa rasa tergugat..Sebab semalam & hari ini aku busy dengan kerja dekat Backroom/stor barang untuk me'recieved stok-stok yang telah sampai.Banyak gila stok sampai..lori tak putus-putus datang.Tapi bagus juga aku jaga belakang.Tak ada la aku "TER" pandang gugirl yang sexys..keh keh keh..

Hari ini aku kerja dekat belakang,aku merasa kan yang aku ini "retiss korea"..


macam ini..keh keh keh
Nickhun 2PM


perasan gilak aku ni..sila sepak aku.Supllier asyik datang jumpa aku "bang,tolong sign sini"..kalau 1 supllier tak apa..Nie ramai gila..haha..tak ada la..dorang minta sign sebab nak sah kan yang aku dah terima stok yang dorang hantar..keh keh keh..


Papehal pon,puasa ganti aku dah settle kan..hope yang maha kuasa terima ibadah puasa ganti aku ini..amin..Insyallah dalam bulan sya'ban ini aku akan melakukan puasa sunat...amin..=)...So,kepada sesiapa yang belum ganti tu,copet-copet la ganti ya...



Promote
New Single
2PM - Hands Up

24 comments:

kasmadiana said...

kamu pun peminat nickhun???
huhu..
kita geng!!!

AZTIQAH said...

aku nk sepak kau laju2 boleh??
haha

I do I need Iman said...

kantoi! asl ko ganti puasa haa?
asl pose lepas xckup.!
mne boleh kasi duit raye cmne! haha

kim heeruul said...

kasmidiana : yup..hehe..gua suka style dia..give me 5 la..hehe

kim heeruul said...

aztiqah : haha..boleh..=P

kim heeruul said...

wada : haha..nak tahu bace lorh entry "tergugat" tu..P

oPiE iSa said...

hands up best~ Hehe..


Entri Terbaru Saya : Day 4 of 30 days blog challenge;
Day 5: My Relationship Status

Boleh tolong komen Sini?
Hehe..

Farierahasanz said...

ecehh.!! poyo jep yg mintak sign tu. . aiyaakk . . =P

nik farina aishah.... :) said...

pehhhh, bagos2 teroskan dengn usaha anda.. hahahah eh , twngk awek cun best ape?? hhahahha :P

kim heeruul said...

opie : best kan..^^

kim heeruul said...

fariera : haha..tak nak sepak aku ke..?haha

kim heeruul said...

nik : dh la time tu tgh puasa ganti..kalo pndang,abis la batal puasa gua tu..hehe

Rafidah Farhana said...

Baguslah dah selesai. Pasni jgn sakit-sakit dah, susah pulak nak ganti-ganti..

kim heeruul said...

rafidah : hope tak sakit2 lagi la..hehe

zezolla_atin said...

nikchun pulak arini ye =))

Engku Sofea said...

:) hahaha samelah ! tinggal tiga hari gak !

kim heeruul said...

atin : haha..nickhun la plak..tuka2..hehe

kim heeruul said...

sofea : nie dh ganti blom..?hehe

Fadzmie Mohamad said...

Pergh. Nickhun tu. Haha. Jom ramai2 ganti puasa. Dah nak bulan Ramadhan dah ni. Haha.

maceklala said...

bahahahhaa kesiannn hahahahah kelakar la entry masetu,naseb abeh ganti pose dekat belakang je eh haha ;p

kim heeruul said...

fadzmie : bagus2..invited la ramai2 supaya ganti puasa yg tak ganti2 tu..keh keh keh..

kim heeruul said...

macek : haha..ganti puasa dekat belakang je la..hehe..tak de la tergugat sangat.

kasmadiana said...

km : huhu..kita serupa..hoho...peminat nickhun...huhu.. n__n

kim heeruul said...

kasmadiana : haha..tersama la plak..=P