Boss Gua

Pages

Hot Drama

19 April 2011

Contest : Gambar DesktOp Lappy !

Assalamualaikum.

anneyong haseyo.

Tadi aku blogwalking.Nampak entry pasal contest.
Nak try la join.Contest nya berbunyi, "contest : gambar deskstop lappy"

Aku pikir-pikir,join je la.Contest senang.Mane tahu nasib leh menang ke kan.hihihi..

Nak tahu info Contest ini,click pada Gambar.

***********************

Gambar yang aku pertaruhkan ialah

look at this


click pada gambar untuk pembesaran si kecil



Aku pakai gambar nie as backgroud lappy aku sebab,mereka artis korea yang aku minat.
mereka nie comel gila.cair aku tengok.Penyejuk mata..^^..
icon kat lappy aku tu,aku dah susun setiap baris mengikut catagory.



aku nak tag :

Miss nana

Miss nik

Gud luck & wish me luck..^^

14 comments:

hanisa sabrina said...

good luck !

kim heeruul said...

hanisa : thankz..^^

nik farina aishah.... :) said...

good luck kim , nik tak janji nik buat ke tak sebab tak menarik pon gambar desktop nik..

..arcmabaharin.. said...

cumillll...

tp lau letak pic sy mesti awk menang..

hahaha tq join yo!

kim heeruul said...

nik : lorhh..join lorh yerkk....

arcmabaharin : mmg nk letak gmbar u..hehe..tp xtaw nk rembat kat mane gmbar2 u..hahah..ur welcome..^^

~seyha~ said...

gud luck ^^

iszieylyanziy said...

goodluck yaw :)

kim heeruul said...

seyha & isziey : thankz..^^

HAZIRAH SULAIMAN said...

comel jeh wallpaper dekstop you

kim heeruul said...

hazirah : hehe..thankz..^^

Azmie said...

comeinyer artis 2 org tu... nyway gudluck yer.. iols pon join gak.. hehee tp simple2 jew.. nnti jgn lupe join kontes iols ye.. mlm ni or esok bru nk lancarkan.. hadiah da war2kan dlm belog.. =)

kim heeruul said...

azmie : awek aku..biasa la comel..hahhaa...=P

Fara Aisyah said...

good luck! hahahaha ;DD

kim heeruul said...

fara : hehehe..thankz..^^