Boss Gua

Pages

Hot Drama

23 February 2012

SPONTANEOUS THURSDAY #31

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.



Secantik mana rupa paras perempuan itu, jika dia tidak menghormati suaminya. Dia tetap tidak cantik.


faham tak ?

22 comments:

Miss Butterfly said...

seburuk mane pon rupa seseorang tu, kalo hati dye baik, tetap nampak cantik. faham tak? :p






tapi ramai orang sekarang pandang paras rupaaa~~~

Mia Adriana said...

huhu benar sekali..

Diyana Norman said...

betolllll....cantek kat luar buat ape

Akue Achik said...

semoga smua wanita menjadi isteri yg solehah n taat pd suami bila da kawen nnt..Amin..

cik ika said...

sgt2 mendalam..

nurul diana said...

yeahh that's true :)

yad'z said...

tak paham.. tak paham.. hahahahaa...

#jadik future yang baik untuk chemay tau. kalau tak gua sepak lu. haha

c'axoera ヅ said...

saya sokongggggg!!!!

O CIKTEDDY said...

paham,cikgu!

teha said...

so , kalu nak cantik , hormat laa husband tu kan.. hee :)

Cik Nurul said...

sangat paham dan sangat setuju ! ^^

..cik gugu.. said...

bkn suami je, pokoknye kalau tak reti nak hormat org len, tetap hilang kecantikan tu ;)

Fara E's said...

faham pakcik ;D

Syahierah Ishak said...

so true.
singgah sini.
semoga hari ini hari yg Indah :)

fierul said...

die harus lah cantik luar dan dalam ..

:P

LAici KAng Ais said...

lau leh biarlah dua2.luar dan isi dalam

Juliet_iRa~" said...

faham ustaz kim..;)

chemayy....dgr tu..heee

misskonspirasi said...

paham cikgu.. hikhik nnti syer akan taat and hormat sang suami

chemay said...

jadilah isteri solehah.
:P

widiea azira said...

setinggi mana pendidikan jika tidak pernah tinggikan ibadatnye. .takde makneye smua tu. .

Zakaria's daughter said...

pahamm!

*belek muke sendiri

Nelly The Strange said...

betul !!!

so , jangan menilai melalui rupa . :)