Boss Gua

Pages

Hot Drama

22 February 2012

Perlu Ke Kau Nak Marah ?

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


Yang Dihormati Kim Heeruul the owner blog. Dikasihi Sunny , Tae Yeon dan Park Cho Rong pathner blog.keh keh keh. Oops tergelak pula.Dan readers sekalian.


Intro dah macam perhimpunan pagi sekolah pulak.


Pertama sekali gua minta maaf sebab jarang update blog.Idea semakin berkurangan.Bukan sebab itu je,gua balik kerja,sampai je dekat rumah tempat pertama yang gua tuju ialah Katil then padang kipas berpusing di atas siling sambil memikirkan "agak - agak bila la aku nak jadi Manager Jusco.Mungkin 10 tahun akan datang kot".

Itulah lah diri gua. Tak habis-habis berangan.Tu yang blog pon dah tak ter'update.

Back to the title,

Memandangkan gua kerja di jusco,so gua nak cerita sikit pengalaman gua yang agak bullshit sikit.Memandangkan readers gua ramai cewek-cewek comel,terlebih dahulu gua nak minta maaf dekat lu orang yang berjantina "Ladies/women/girl/perempuan".Sebab entry ini berkaitan dengan "Perempuan".Gua harap lu orang tak terasa dengan entry gua yang ini.



Kisah nya begini.Gua dengan member sekerja gua On the way ke opis yang berada di tingkat Ground floor.Cara nak naik pergi ke Opis,kami menggunakan escalator/tangga bergerak.Bukan kami berdua sahaja turut berada di escalator tersebut. Malah di hadapan kami ada sekumpulan perempuan melayu juga turut menaikki escalator itu.



Salah seorang sekumpulan perempuan tersebut berpakaian agak seksi/menjolok mata di mata gua dan member gua tu.Gua bagi lu orang bayang kan,Dia pakai skirt,baju agak ketat + jarang pulak tu.Dah bayang kan ? .Kelihatan itu bukan pakaian seragam pekerja.Itu pakaian hang out.


Gua dengan member gua TER'pandang.Memey terpandang sebab dorang berada di depan kami masa naik escalator tu.Nak buat macam mana.Tak pasal-pasal gua dapat dosa mata.Yang gua tak puas hati budak tu sound kami



budak tu : Korang pehal pandang kitorang ? Gatal juga korang ini !!!

Kami : Speechless (-.-')


Tak pasal - pasal gua dengan member gua kena sambar petir oleh budak tu.Padahal gua dengan member gua tak sengaja la.Time tu rasa nak sound balik pon ada. Nasib baik time tu dia dalam jusco as customer.Kalau tak memey gua dah ceramah.


Yang menjadi tanda tanya ialah kenapa kau pakai seksi-seksi ? Kau nak tunjuk dekat sapa ? Lepas tu bila orang pandang kau, kau marah cakap lelaki gatal la/ miang la? WTF  .Gua rasa monyet pon tak nak pandang kau la kalau kau pakai macam tu.Puiihhhh..



*Dah lama tak type entry panjang macam ini.Inilah padahnya lama sangat tak update.

31 comments:

chemay said...

errr.
dia engat kim nak ngorat dia kot.
tuh yang tiba2 sound tuh.
konon2 jual mahal laa.
hahahaha

Miss Butterfly said...

lenkali lu cakap kat dye "bengong"





pehalla minah tu O.o

Raja Kamil said...

Dia suka kat hang tu...
Orang pompuan ni, kalau dia suka dekat orang, dia cakap orang yang suka kat die...lolz

ascil.punye.lah said...

saiko betul perempuan tuhh.

iyka syafika said...

tahu xpe...dye pki cm tu.bile org pndng mrh2..pdhal niat mmg nk suh org pndai pn..dye cntik ke x.nymph tol species cm nie..even i pn pompuan.

dieyla said...

plik btol..die yg pkai cmtu nk slhkn org lain plk..huhu

Akue Achik said...

ntah2 pmpuan tu dah tngkap cintan ngn kim..saje je, trip nak marah2..haha

bila jmpa pmpuan 'seksa' mcm ni, sy salu bt mka mnyampah..pnh kna saun jga "apa tgok2, sial?"

dem..tmbh dosa mlut mcm taik..

tapi msa tu sy ktuk dia balik jga..hoho

reenapple said...

tue la... pakai seksi pastu bila lelaki pandang, marah3 pulak.. macam bodoh pun ada.. geez... menyampah dengan perempuan sebegini. Kalau aku jadi lelaki, aku baham habis-habisan... bangang!!!

*err.. terlebih emo pula.. hehe

misskonspirasi said...

yg tu namanya tak tahu pakai pakaian and tak pakai otak pon hado.. dah siap bentang depan mata takkn nak pejam mata lak kan.. kan kan isha ish dunia2.. sama2 kita doakan agar awek tadi tu terbuka pintu aty tuk pakaian dgn sopan next time..

saya cello191 said...

alaaa...sound ja org cam gitu..

lau tak nak org tgk, tak yah pakai seksi2~~

Atiqah Wadiah said...

spe suh pakai sexy2...huk3

.........cP~ said...

Sebagai perempuan, saya malu dan kesal.

Saya pun tak pasti, kalau tak bagi orang tengok, pakai untuk kepuasan diri, sila pakai seksi2 dalam jubah. Kan?

Mia Adriana said...

hahaha i tak seksiiii..

oh ya bukan ke jarang update sbb men PSP..haha

noorniey Azman said...

pompuan macam tuh jenis attention seeker kot~saje nak bikin hot!hewhew~

c'axoera ヅ said...

banyak munyik lempank kan ajer heehhe

fierul said...

hahaha .. org jnis cmtuh mema prgai huduh sikit ..
nk tnjuk kt org bila org tgk tu marah plak .. haish ..

Ct Mawa said...

hahaha..kenapa x ckp dpn2 je kim..sabar je la..dh dia tayang,,pandang je la kn..huhu

Anyyss Shuhaimi said...

gua rasa gua tak sakit hati baca entry ni. salah mereka pakai camtu. kalau taknak orang pandang senget, serong, hengot bengot, hang pakai la pakaian yang molek2.

yad'z said...

hahah.. tu namanya bengap tambah sengal tambah gedik. hahahaha...

#malu gua jadik perempuan bila ade spesies betina macam tuh. puiiii~

cik ika said...

ta memasal kne marah..adoi..

aydah ahmad said...

sounde je beb -.- haha .
takpe dia rase dia hot kan . kat dunia je pun -.- haihh~

Cik Nurul said...

alehaaii.. maybe diorang pk lain kaaannn.. hmm

O CIKTEDDY said...

asound je trus biaq sedar diri skit..

Nyamuk Terbang said...

prsan cun la tue

khalila ishak said...

huhuu... saba je la. sound balik patutnye

..cik gugu.. said...

patutnya kau mntak no hp dy, pas kau kje kau sound dy lah .. hoho .

Juliet_iRa~" said...

huuu..ehh nmpk aje + perasan ek dia kim n the gang pndang dia..muka kim n the gang mcm gatal kot time tu..ahah ;p

sorry...as a girl..malu laaa....if kim rs kim betul..pttnya tegur je ms tu...tp btentangan plak dgn etika kerja kan..

smoga girl tu dpt hidayah..

TiraPengemis said...

saja nak buat ala2 drama ...hahaa

aira shahira azmi said...

adoii..sape suro pakai mcm 2 kan?huhu

Nelly The Strange said...

sabar kim .. gatai tuh ! hahaha

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

malu kaum je weh !