Boss Gua

Pages

Hot Drama

08 February 2012

Wordless Wednesday #30

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


Gua amek pic ini dari Group kpop gua. ce tengok.


Girl's Generation / Snsd

Agak stylo. Katanya boleh didapati di KL Sentral. =)

34 comments:

A.I said...

aku dah stat layan kpop.
tapi snsd ni susah tol nak minat.
aku semak tengok ramai2 sangat.

4 minute ok!
2ne1 ok!
FT ISLAND paling okkkk... lalalala~

A.I said...

aku dah stat layan kpop.
tapi snsd ni susah tol nak minat.
aku semak tengok ramai2 sangat.

4 minute ok!
2ne1 ok!
FT ISLAND paling okkkk... lalalala~

Noraien said...

owhhh .aku beli touch n go hari tuee takde pon pic niee .Grrr

comel :)

nur aina' said...

amboi !! korea ler ! auww ! SNSD agi tu .pasni rmai lar yag jdikan koleksi touch n Go yer ? :D

chemay said...

beast punya tadek?
hehe

syAzAnA said...

nak dapatkan teruss letteww. hik

iykasyafika said...

im bw..
wah!!!baru cntik cm ni tng.ni xcntik je tgk nya.huhuhu

yad'z said...

lorhhh pon boleyyy~ mesti owner tnG mnat kpop nieh .. hakhakhak

Popoi said...

arghhh,,, korea sgt,,,, =_=

Akue Achik said...

msti kim org ptama cari bnda nih..ekeke

Miss Butterfly said...

tak habishabis dengan kpop lu kan? hahaha

ascil.punye.lah said...

eh eh asal ada gambar aku kat situ?=D

Lea Isnawi said...

x minat sgt dgn kpop
kdrama minat

Juliet_iRa~" said...

fuyooo..

nak kad TnGo tu..cute kot!;)

psss : bkn ira y organize daa gathering tu..huu..so fhm2 la kan..ira pon org invite..next time k..:)

Adylia Qarissa said...

k pop!!

Lady Shana Sweet said...

OMOM! chinca?? huhu

Ct Mawa said...

wow..t'baik! :D

saya cello191 said...

ada group lain tak...
hee~~~~

^^

Mia Adriana said...

touch n go ? haha

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

touch n go pun dah ada versi kpop? huhu sempoi~

teha said...

peerrgghh , dkt kad touch n go pon ade gambar dieorng.. mcm2 laa skrg

syahirooAhmad said...

adakah ini versi reality or fantasi dari encik bermata sepet? ada ke kad ni? seksi plak tu..

Princess Nusy said...

minat k-pop ke minat orgnye?hehe..^^

Pendamba Mawar said...

hoho..:) lu pi amik tak?

YOUsoF said...

Waah..Kalau dah ramai² ni yang selalu aku fikir adalah pasal bayaran.. heheh

cik ika said...

i love kpop..i love snsd too..:)
comey2

Cik Yatt said...

pemint korea???? perrghh

O CIKTEDDY said...

stylo?cik x pham..haha
almaklumlah x mnat kpop..kih3

Eida Arina said...

gua still setia dgn big bang ^^

cik azeya said...

ooo baru tahu snsd tu name kump, eh?

Juliet_iRa~" said...

nak belajar english ke?laaa napa xckp awal2..ahaha

esok dtg tuisyen k..;p

Gadis mutiara_Solehah said...

Wah,keren lah kad touch n go ni ^_^

afraa said...

pehh.. touch n go pon nak Kpop da~ lala

afraa said...

pehh.. touch n go pon nak Kpop da~ lala