Boss Gua

Pages

Hot Drama

04 December 2011

Lu Ingat Gua Nak Percaya.

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


Berdasarkan tajuk entry gua, gua bukan dalam mood kemarahan okay.Actually gua bukan nak cite panjang.Lu orang pernah tak dapat benda benda macam ini sama ada dekat shoutbox or comment box lu orang.?



open tab untuk kelihatan jelas.


tengok tu,siap ada link gua lagi tu.Macam - macam dia suggest kan dekat gua supaya visitor & traffic gua up.Tak payah la.Gua tak kesah pon benda benda tu semua. Gua ada cara gua sendiri.Lagi 1, sikit pon gua tak percaya.Gua bukannya obses sangat terhadap Traffic tu.


kalau lu orang mesti rasa nak cuba kan ? keh keh keh.. Kalau lu orang berani lu orang cuba la.Terjadi apa dekat blog lu orang gua tak tanggung. keh keh keh.

33 comments:

k.h.a.l.i.l.a said...

heheh... nak percaya ke xnak percaya ke, yg penting jgn terpedaya :)

shahirah Rose said...

biAsa la..da jd retiss...mcm2 dugaan dtg..chill yaw...

fierul said...

wahhh aku pon kena sama beb . 2 kali plak tuh . tapi aku tak layn . aku bt blog bkn nk trafik . sje2 nk kongsi .. hehe

amirnawawi said...

Erm, aku tak percaya sangt kalau benda alah mengarut macam nih.. Trafik aku harapkan SEO jer.. =)

Joe_Hans said...

aku xpernah kesah...hahaha... sebab blog nie sebagai minat jer.. xobses pown.. kalai ader cerita, aku cerita.. kalau ader yg nak bacer..allhmdllh, kalau xder... xper.. aku jadikan diary..hahaha

cik ika said...

dah pnah kena..buat tataw je..

reenapple said...

pnah kena... but buat donno je.. hahah. masuk kat Spam.. kikiki

akiN aMar said...

yup2. benda2 cam ni selalu gua delete je.. hee ;)

Razil Tahir said...

baru dapat this comment semalam...
memang buat bodo jer la...
sama la..
takde la nak traffic sangat pun... :)

Eida Arina said...

sape tkn link tu...mmg cri publisiti murahanlah gamaknye

RinsyaRyc said...

Betullah kan? kita bukan pndang trafik aje-2 . kalau x, mesti kita gila BW n mcm-2 kita buat untuk promote. Kita nak ada org yang baca apa yang kita tulis .. <3

ascil.punye.lah said...

eh ada ke benda cmtu?menakutkan adalah.

Nyamuk Terbang said...

aku kna byk kali #kbai

Noraien said...

entah hape jee .tak yah percaya lah .

Ct Mawa said...

same la kim..mawa pon ignore jew kalu dpt bnda2 cmni

yunZatie said...

beb lama der ta jengok blog lu

hafiz hafizol said...

aku kena pun dah bayk kali... lantak la kauorang,.. aku ade gak tekan link yg dia kasi tu.. tapi tekan jela.. kah kah...

Original CikTeddy said...

cik bnyk sngt dpt bnde ni sblum cik setting tuk approval komen..skrg dh pkai approval tu rase slmt skit kot..mcm2 link die bg..adoi..

Saiazuan said...

bnyk tul spam.. huhu

Run Away said...

wah...mcm ni pun ada kan....bahaya tul...

Maya Lisa said...

waiyark ! blog dah ade virus juga ka ?? bahayo ni.. nenek pon bagu ja nak main main belog nii..

norlia ghani said...

gua macam penah dapat. tapi entahlah ek. gua update pon sebulan sekali. trafik kompem ke laut cina selatan. hahaha

CekbOlat-bOlat said...

ouh.. gua dh kene byk kali jgk ^^
gua buad tataw jer..

secret_gurlz97 said...

hey hey hey . lu apa khabar ? nice to meet you der ;)

gua dah follow blog lu la . cool blog . nice ;D

Cik Jannah said...

haha. tah2 tu virus.

sugar2 kapas strawberry said...

selalu dapat.yang jual ubat kuat utk lelaki pon ada =,=

Saddila said...

ntahnya . gua pun tak hairan jugak la cik anon hoi . sibuk je pasal traffic blog orang . *tetiba emo

hahaha :))

have a nice day ,abang ^^,

Lea Isnawi said...

jangan mudah percaya

aku xnah nak percaya mende tu sume

Rtp Farra Arisha said...

VIRUS..biarkan aja..

hamzah ian said...

spam dah pandai.. haha

smilenajah93 said...

kim baru je dpt ni , mmg dh agak , spam je tu ~~

noraauliyya said...

Pernah jugk dapat ni! tp wat don't know je.

k e y r i said...

naik dgn usaha tersendiri bro, i like that spirit, keep it up blogger retiss! :)