Boss Gua

Pages

Hot Drama

16 December 2011

Exam Blogger "Soalan Subjektif " #3

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


ingat lagi tak segmen ini. ? segmen yang tag pastu kene jawab tu. kalau tak ingat meyh tengok entry yang dh berhabuk ini. "Exam 1" & "Exam 2"

Kali ini Cikgu Nana pulak yang bagi exam.Kacang je soalan - soalan. Gua jawab tutup mata je. keh keh keh.


Jom tengok soalan yang Cikgu Nana bagi. =)


Cerita sikit sejarah kita ke or kita kenal cmne? ehem2
-Gua kenal Cikgu Nana ini dekat Najwa Malik punya wall fb.Kebetulan Nicknama fb dorang sama dengan Najwa Malik.Gua ingat dorang ini adik beradik.Dekat setahun kami kenal. =)

Korang prefer kfc ke mcd ? reason nya ?
-Mcd.Sebab banyak pilihan & Wifi Laju. keh keh keh.

Perkara paling sweet korang taknak lupa kan and takkan lupa kan ?
-Tak ada.

Orang yang paling penting dan kamu saya buad masa sekarang ?
-Family. Kenapa tak gf? Sebab gua single.

Blog apa yang best nak bagi nana baca ? hee
-Baca je blog gua ini.keh keh keh.

Apa yang unik tentang diri korng ?
-Unik ? hmm..gua diantara lelaki yang minat kpop.unik tak.? keh keh keh.

Apa yang korang rasa pelik pasal nana ?
-Suara Nana. hihihi.

20 comments:

Pendamba Mawar said...

fuh..retis ditag

khalila said...

hehee... dapat full mark tak exam ni?

eiyzniey said...

wahh..xm blogger..heheh
:)

CekbOlat-bOlat said...

makwe baru.. hekhek.. gua dpt kak ipar lpas nih -,-"

Saddila said...

a'ah wifi mekdi laju drpd kepsi :)

wanda said...

ahahaa..kacang benauu lahh..kihh3

Syafiq Ahadin said...

saya pon minat kpop. haha! maluuu~~

Original CikTeddy said...

sape nana ni?mcm rapat je..huhu
kim pelik woo..mnat kpop..haha tp dh x unik mane dh skrg sbb mkin rmai laki2 mnat kpop^^

missxidi said...

Hai kim! ELF wuz ea jengok blog GG's fan (^_^)y hehe.

Nak jawab jugak soklan exam atas ni tp bz xdpt wat entry =(

Xidi baru mula baca cerpen kim n akan follow k! Hope kim pon sama =)

(aigoo...rasa macam tengah chat ngan kim heechul! kekekeke... <3)

suzie rahman said...

Hoho...nice post

hawiz said...

pehhh...kemain soklan2 nya...karen banget sih!..ahahaa

EpoLღKekunangpelangi said...

Weew romantik nampak.

Ehem2.. ada pape ka? haha..

Puteri Iqa Izyan said...

semoga dapat keputusan yang cemerlang. ahahaha.

RinsyaRyc said...

ada ulat di sebalik mee . patotla suka mcd lagik. ehehhee

widiea azira said...

untung la kene tag..hahah tapi nape x buh sunny sbgai org penting...

dy akan terase hati..amek ko!!

Joe_Hans said...

berapa CGPA dapat untuk exam nie?? hahahhaa

chemay said...

lepak mekdi best.
boleh amek gambar dengan mr.mcdonald.
hehe
:)

cik ika said...

fullmark ni jwb exam ni..~~

Juliet_iRa~" said...

eh pernah dgr suara nana ke?

hhehehe ;p

teha said...

hah ! baru nak tnye psl girl tu.. hahahha !