Boss Gua

Pages

Hot Drama

27 February 2011

Comel Tapi Berbahaya

Assalamulaikum..Anneyong ..=)

hari nk intro mcm mane yerk...hmmmm..
dok pikir2 jap...

intro dgn teka-teki la..

dalam banyak seranga,
seranga apa yang ad tanduk,
tapi tak boleh terbang..?

hahaha..
jawab..=)

kalo dh dpt jawapan,kasi kat komen yeap..=)

just intro jerp..kalo korang nk jawab d'persilakan jawab..=)
kalo xnak nevermind...


berbalik pada tajuk entry d'atas..

binatang ape yang comel?

aku taw ...yang girl mesti ckp

  • kucing
  • hamster
  • panda
  • koala
  • etc....
Mereka memang comel ...tp....

Mereka tu tak Berbahaya/Marabahaya kerw?

ad setengah BerBahaya juga..



antara binatang yang comel tapi berbahaya tu :

  • Beruang atau d'kenali Bear
Binatang nie popular gak la..selalu jadi watak utama..keh keh keh..

  • Brother Bear 1 & 2..tapi kat sini dowg baik..=)
  • Yogi bear..
Beruang sememang nye ganas gilak..
dalam cite yogi bear..perangai dia mcm gampang..keh keh keh..
pantang nampak family camping..dia mencuri makanan tu..tapi plan sume xjadi..keh keh keh..ngal..
agak bahaya tu...



Tapi kalo betul-betul,korang hati-hati la bila berjumpa En.Bear nie..korang pura-pura mati aw..jgn mati betul-betul lak..susah nnti..


selain itu..

haiwan nie cute gilak la..!!
aku rase haiwan nie tak tdow kowt..
korang nak taw haiwan ape?

Panda si Mata Hitam..=)

aku taw ramai gugirl minat En.Panda nie...sbb dia chubby en..hahaha

dia nie kalo nk d'kate kan ganas hmmm..think....tgk muka mcm baik jerw...

tengok muka dia nie


yang aku taw dia nie ganas kat dalam cite kung fu panda..haha



keh keh keh...

so,jgn la cari psal dgn dia yerk..=)


selain itu lagi..keh keh keh

binatang nie ramai gak ar owg takot..dia memang betol2 ganas
kenal uzumaki naruto?

dia tu la...tapi muka dia ad owg kate comel..?
comel kerw?hahahaha...

act bukan naruto la...Musang tu...


hahaha...baek korang ckp boss dia sweet..nnti binatang tu berubah jadi nie kang


ya..! dia berubah jd KYUUBI..masak la korang...hahaha....binatang paling sweet dalam dunia animasi jepun..hahaha


akhir sekali ...yang terakhir la kan.

dia nie pon watak utama gak..tp dia nie raja segal haiwan la...
dia memang layak d'bg gelaran raja..

dia la Seekor singa..
atau d'kenali Sebagai ASLAN..Perdana Menteri Dunia NARNIA.
keh keh keh..raje tu..hormat sikit yerh....

bagi aku dia nie memang comel..tapi sies aku takut bila tgk dia kat zoo...
seram sejuk & bulu roma meremang bila tgk..mengigil..(time aku tadika la)
tapi dia nie relax jerw..siap leh sembang tu...


Tapi dia nie bila lapar..paham2 ar..korang cabut la cepat2 yerk..

aku ad vdeo tentang seekor singa yang jinak..singa itu dibela dari ia kecik sehingga la besar..
1st aku tgk video nie kat channel 701 AXN..

korang tgk la video nie..nie cerita betul..




Sweet kan...=)


hope korang enjoys dgn entry kali nie...
salam..=)

10 comments:

♥ baby said...

saya binatang comel tapi berbahaya . hahaha xD

kim heeruul said...

nana : keh keh keh.u haiwan ape ha?
xpnah taw pon..hahaha

Mama Zharfan said...

cute nya entry ni :) i like :)

jom join Heartbeat!

kim heeruul said...

mama : haha..thankz..=)

Amira Anorah said...

comel je bear tu..hehehe

kim heeruul said...

amira : haha..beli la dia..hehe

miss atie said...

sye cute dan tidak berbahaya . haha
nice entry beb !!

kim heeruul said...

atie : haha...nmpk mcm berbahaya jerp.keh keh keh

Ezay Hadry said...

kalau aku kategori mane, ko pun dah tau kan?? bhahaha
ko bahaya ngan tak chomel.. :P

kim heeruul said...

ezay : haha..asl aku berbahaya lak..