Boss Gua

Pages

Hot Drama

12 February 2011

Bengang Dengan Mereka

D'malaysia sering berlaku kejadian yang tidak di'ingini.Terutama nye jenayah..
Jenayah kini kian menjadi-jadi.Rogol,Ragut,Budak hilang,bunuh & lain-lain..

Aku paling x suka kalo kejadian ini berlaku.Lagi-lagi kalo ia berlaku berhampiran Kawasan tempat tinggal aku..
Mesti la tkot kan..Mane taw apa-apa akan terjadi kat kita & family.

Aku x pham kenapa dowg nk buat pekara yang x berguna tu.Baik dowang gi surau,kerja kerw..kan baik..nie x..
nak pegi wat bende2 yang memalukan tu kenapa...ish3x...x paham d'buat nye..

kalo la aku dapat dowang nie..

  • aku nk pukol dowang sampai aku puas hati..pijak muka dia puas2..sampai dia xbleh gerak
  • kalo bleh nk jerw baling batu a.k.a rejam sampai mati.
  • potong kaki dia dgn korek biji mata dia..biar dia xbleh wat jenayah lg..padan muka..


hahaha..padan muka..baru puas hati aku..

kalo korang,korang nk buat ape kat dowang nie?


27 comments:

erleena said...

hahaha kejam!!
nk juin penyek2 pale dowg

tp nk wat mcm2 xsekuat itu heeeee

kim heeruul said...

erleena : hehehe..jum..kita pecah pale dia..haha

misz farahniza said...

kim........................
rejam la...........
bkn jeram.............
hahahaha

kim heeruul said...

farahniza : saje jerw wat salah..haha...jap gi btol en..:)

. a r e n . said...

peh ! kejam abes . HAHA . kalao i , lenyek nan kete kebal cukop la . HAHA :D

kim heeruul said...

aren : xpe kite kejam kat dowang..jgn dowg kejam kat owg yg x berslah..

syafiqah khadiron said...

kentut muka dia org. tu la yg saya nak buad. kalau girl yg dlm keadaan mcm nakk kena rogol tu kan, better korang berak kt situ, bila dah berak kn, confirm lelaki tu blah.

syafiqah khadiron said...

kentut muka dia org. tu la yg saya nak buad. kalau girl yg dlm keadaan mcm nakk kena rogol tu kan, better korang berak kt situ, bila dah berak kn, confirm lelaki tu blah.

miss atie said...

nk buat ape ? haha !!
ni yg niat jaat sudh muncul ini !! haha !!
akn ku rodok perut2 nyer , kua kan isi perutnyer , bagi binatang mkn sbb perangai cm binatang !! choiii !!!

kim heeruul said...

syafiqah : idea yg sungguh bagus...hehe...bila berak bao busuk..msti dowg lari..

kim heeruul said...

miss atie : haha..perrhh.marah betol..

Encik Tikus said...

pernah kena rogol kea ?

kim heeruul said...

En.tikus : x..aku ad adik perempuan ..tkot kalo adk aku jd mangse.mmg aku pijak la dowg..

Nadhirah-chan said...

tah ape la yang best sgt buat jenayah ni . huh huh dan huh lagi =='

kim heeruul said...

nadhirah : xtaw la ape yg best nye..kalo dpt mmg mati la dowg..

cik wawa said...

fulamakingg ,
pasnehh kaw pulak yang masok lokap
abg kim oitt ~

kim heeruul said...

wawa : hahaha..kim pukol sbb xnk bg dia terlepas...

Kodet said...

korek mata? haha kejam2

kim heeruul said...

kodet : haha..biasa..kejam kat dowg yg melakukan jenayah xpe..

nik farina aishah.... :) said...

tu dah kejam sangt tu nty kamu yg masok penjara .. hahahah,..

kim heeruul said...

farina : hehe..xpe kim ad lawyer..^_^

Ayiep Lavera said...

lepas kao dpt ape yg kao nak..
aq ucapkn..
"slmt dtg ke lokap"
haha

kim heeruul said...

ayiep : haahaha...polis xkn tngkp aku la..aku tgk kan kebenaran,,haha

ecahjahed said...

dera dlu org mcm tu. aritu potong 1 jari, esok 1 jari.. smpi die mati !!! grrrrrr !! hahahaha..

kim heeruul said...

ecah : setuju,...hahaa

Nurul Afifah Addnan said...

nak join rejam sampai mati.!

kim heeruul said...

afifah : haha..jom..