Boss Gua

Pages

Hot Drama

06 February 2011

Bila Aku Dah Pergi.

Assalamualaikum.Anneyong.

Hari Ini Aku ad Berita sedey.=(






Semenjak aku hidup aku bersyukur sangat-sangat..
kerana aku la juara dlm ber bilion-billion anak sperm..
aku berjaya melepas kan diri,Dan Selamat dilahirkan.



Masa aku kecik..=)



Semenjak aku hidup
banyak kenangan suka dan duka telah aku lalui..
Dari zaman Tadika hingga la kerw Zaman Universiti..
Tapi Kenangan kegembiraan aku paling best pada Zaman sekolah menenggah..
Pada Zaman itu Mama & Papa Sering ad bersama aku.Aku mula ramai kawan.Tipu la kalo aku x Bercinta.Pernah juga bercinta..
First love aku masa aku Form 4..Malas nk cita part nie..Nanti betambah sedey.Sbb aku dh penah post pasal dia yang bertajuk "SARANG HAE..? APE TU ..BLUIRR..."..kalo korang nk bace boleh cari kat BLog Archive.Kat sekolah orang boleh terima style rambot aku.Time tu rase happy gila,bila ramai follow..=)
Cikgu Math sume sayang aku.Dorang sangup beli kan aku buku latihan math.Bg percuma jerp.Kat kelas aku math top 1st.Terima kasih Cikgu.Kim Tak lupa jasa baik cikgu semua.


Kenangan duka aku pula
Time Zaman aku memasuki Alam Universiti.
Aku mula rasa jauh dgn family.Aku hidup bersendirian.Aku xpenah jauh dari family.
Tapi nasib baik My cousin "syukri" ad.aku slalu lepak dgn dia.Saat itu aku mula dapat kenalan baru Baik lelaki mahu pun perempuan..Aku knal lelaki yang same Fakulti dgn aku jerp.Yang perempuan campur.Yang penting lagi ramai kawan lagi bagus kan.Masuk tahun nie dah 2 sem aku blaja sana..Alhamdulillah suma nye ok.Tapi sejak aku potong rambut style baru,org sekeliling xdpt terima dgn style aku..Tapi xpela "aku punya rambut suka hati aku la.."..^_^..Dlam hati Touching gila bila org kutok..



************


Baru - baru ini aku telah dapat kwn baru.Aku kenal dia kat Fb jerp.Nama dia nana malik.Kebetulan dia kwn dgn kwn Fb aku gak iaitu Wawa.Thankz nana sudi kawan dgn kim.Thankz sebab selalu wat kim happy & tersenyun sepanjang kita berkawan.


************

Bila aku dah pergi mama & papa jage diri elok-elok yerk..abg selalu ingt mama & papa..

Bila aku dah pergi Adik aku jgn lupa stdy elok-elok.Jaga mama & papa bila dah besar nanti..korang cari kerja yang bagos2.Supaya mama & papa gembira

Bila aku dah pergi,to kawan2 korang jangan la asyik gado jer yeap.aku suka tgk korang gelak-gelak..Kerana ia menghibur kan hati aku..Terima kasih sbb sudi ber kawan dgn aku..Kalo aku ad wat salah aku mintak maaf sangat - sangat.

Bila aku dah pergi,to Ex couple,aku mintak maaf sangat -sangat kat korang suma.Kalo aku ad wat salah aku mintak maaf sangat.aku dah cuba jd terbaek untuk korang..Salah korang suma aku dah maaf kan.korang jgn risau yerp..

Bila aku dah pergi,to nana malik,Terima kasih sebab sudi berkawan dengan kim.Sorry sangat-sangat sebab Ter "like wall yang u hantar kat wawa".Terima kasih juga sebab buat kim tersenyum..=)
if kim ad wat salah kim mintak maaf sangat-sangat.


************



















Aku mintak maaf kat korang suma 

Pada petang ini aku dah kene pergi balik kat






hostel


Di



Aku nak cuti lagi..Xnak Pergi unisel.

Sedih mao pergi sana.


******************


Enjoys...

=)

10 comments:

NurLailatul said...

ceh, cerita macm macm jauh sgt la unisel tu..

kim heeruul said...

lailatul : hehe,,jauh la..=P

Budak Giler Cadbury said...

perghh wat suspen jek -.-

kim heeruul said...

Cadbury : kasi gempak..thankz yup.

вαву вerry said...

nape name nana malik jew yg byk ? ehem2

kim heeruul said...

nana : saje jerw..:P

_MuaZ l LeEtEuK_ said...

ceih ko niyh....
cite mcm sdeyh jewp...
lepak r...
xkn dh down kowt....
ak,farith,syuk,michael sokong ko..
demn

Finaz Jaafar said...

ALAHAI..unisel jeh !!!!

nik farina aishah.... :) said...

muke macam ank jepun pon ade jugak meh .. hehehe

kim heeruul said...

farina : haha..mancung suda idong kim.hehe..thankz..