Boss Gua

Pages

Hot Drama

10 December 2010

Lumrah Hidup..!!!!!!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum.Anneyong Haseyo.Moshi2x


Penat betol aku.Baru balik dari Unisel.Alhamdulillah aku selamat sampai di MIYAKO ARISA[name umah aku].Sebelum sampai di rumah.Banyak kejadian yang anek telah berlaku.*mood mcm seram jerw.
Actually,Aku bertolak dari unisel pukul 4 ptg.Naek Bus kuda.bus terhejot2.Bengang.Time naik KTM lagi la menyirap,Time aku masuk mula2 xde la ramai.Lepas perhentian seterusnya,Perrrrhhhh,ramai gile serbu masok mcm Kambing di halau masuk kerw kandang.masuk la sorang2.nie x,masuk pon nk berebut.Pastu tolak2.dh taw xmuat nk masuk gak.BODOH nk menyempit.Pelbagai Kaum ad time tu,Cina,india,Melayu,Orang putih N negro.Yang xleh tahan nye Menyempit satu,pastu kalau ad bau yg harum/wangi bagai kan puteri selepas mandi xpe,nie x serbu masuk sambil membawa senjata yg d haram kan.Nak taw ape,BAU MASAM.=.='.Kene tahan la bau masam tu.Yang kawan aku tu,xperlu taw name dia,nnti dia hidung mancung,dah kene kill dgn Bau Masam tu.hahahahaha..Padan muka.hahaha..MACAM-MACAM BAU AD.X tahan den.

SITUASI NYA LEBIH KURANG MACAM NI LA




RAMAI SERBU


ORANG MENYEMPIT..TU YG BAU MASAM


KALO DH XLEH NK MASUK,TRY LA WAT MCM NIE




2 comments:

misz farahniza said...

peew kate kim jew try wat mcm pic last 2..
hahahaha
nti yg len ikot ar....=)

kim heeruul said...

hahaha..
kim sanggup tunggu train yg len dtg drpd wat mcm tu..^.^