Boss Gua

Pages

Hot Drama

30 November 2010

First Drama Korea yang aKu Tgk..^^

Assalamualaikum,anneyong haseyo dan moshi-moshi Adik2..^^
Ape Khabar..?..if khabar xbaek..gi jumper dokter or gi farmasi kwn aku kat unisel tu.hahaha..Nie aku nk sambong cite semalam..Lepas aku mnat N fanatik dgn word tu,cousin aku name dia Syukri abg kepada Izzati,dia MenSuggestkan 1 drama korea nie kat aku,kira tu first drama la aq tgk..^^.. tajuk cerita tu sassy girl Chun-Hyang atau di kenali dgn name laen  Delightful girl..

Sassy Girl chun-hyan




Cerite tu Best sebab ad kisah sedih,kelakar N percintaan..korang nk taw,aku tgk cite nie tgh mlm "aku menistis kan air mate"..sedey gile wooo...T.T..n kat cite nie terdapat Lagu word yg aku minat tajuk lagu tu "sarang Hae"..ingt yerk BUKAN "SARANG BURUNG"..^^..best gak lagu tu..korang nk dgr..?jap aw..nie LINK dia..


best lagu nie sedih..bg aku sedih..T.T.bg korg yg mendengar aku xtaw la..aku dh 5 kali round tgk cite tu.xbosan..sbb best..


Cerita yg kedua aku tgk.cerita tu mcm mengarut jerw...hero n heroin ntah pape..korg nk taw cite ape,cite nie

   MY GIRL

Cite nie Mengarut..aku tgk separuh episode jerw malas nak tengok ..jgn ikut tingkah laku perempuan tu..dia suke menipu..^^

Nie antara drama yg aku xsempat tgk..:-
Yohee the witch
tak sempat tgk sebab time tu nk SPM


Master of study
Time nie Tgh Keje


Aku teringin nk tgk cerita nie tapi duit xde nk beli DVD:-

Personal Taste



PlayFull Kiss


DREAM


The Woman Who Wants Still To Marry


Your Beautiful


Satu lagi,cerita Yang paling top Boys Over Flowers.aku dapat tgk.yg sedih nye aku miss EPISOD AKHIR..BENGANG GILE...ttibe time tu keje malam.TErpaksa ar g keje..=.=' ee Menyirap

Boys Over Flowers
miss Final Episode..T.T


if nk tgk kat MYSOJU.COM mmg lebam ar..Internet Kat umah Dh la Mcm KIGURA[name siput aku]..
Lambat gile..=.='..


N kepada peminat2 korea yg ad info pasal Kpop bgtaw aku yerk..aku pon nk taw juga..^^


*P/s=yg cite sassy girl tu  aku pinjam DVD cousin aku..heheh..xbeli pon..^^


sila comment yerk..^^

8 comments:

Nieysa Syahirah :) said...

nak jugak enterframe siput dia tu.. hahahah.. ^^

kim heeruul said...

hahaha..kigura..
bukan kugiran..^^

Nur Syahirah :) said...

eh, cerita MY GIRL tu bapak best ! Permulaan dia pun dah best lah.
BOF ending dia best ouh ! Rugi tak tengok :P

kim heeruul said...

My girl best?
mula2 mmg la best klakar..
pastu dh booring..

Bof,cdey la..T.T

lynz said...

cte sassy girl uh mmg best ! ^^
cte master of study pon layan abis.. ~ best ! personal taste pon cte uh lwak ade.. sdey pon ade.. ^^
plyfull kiss. ! layan romantik.. ,hehe.. cte dreams kim sang bum blako.. peh sdeyh gila ! smpai nngis2 aku tngok..
the woman who wants still to marry aku tak tngok smpai abis ag,. yg pling best ! your beautiful r ! ^^ BOF pon best! sume cte at atas ni.. aku da tngokk.. ^^

Original CikTeddy said...

your beautiful tu hongki my boy brlakon..haha

Original CikTeddy said...

your beautiful tu hongki my boy brlakon..haha

nabilakhair said...

cerita korea yg baru....SCENT OF A WOMAN best...