Boss Gua

Pages

Hot Drama

29 November 2010

SARANG HAE.? APE TU.?*BLURR

Assalamualaikum,anneyong haseyo,moshi2 kepada pelawat2 yg melawat page ini..^^

Aku nk refresh balik cerita zaman aku form4 dulu.Time form4 aku nie budak yg agak nakal la.hihihi..^^.Aku ingt lg time tu pertegahan bulan januari 2008,Time rehat=aku ad la kaco sorang girl ni kat terowong skewl berhampiran dgn surau perempuan.aku say la "hye" bersama senyuman yg manis dan mengoda kan tu.Si girl tersebut "terpinga-pinga" sambil melihat aku.Kebetulan dia berkawan dgn kawan aku.name dia mira.*dlm hati=ade chance nie*.hehehe.aku jumpa la kwn aq tu then tnye sape name si girl tu.hihii..Kawan aku tu say "pegi la tnye sendiri !!" dgn nada yang tinggi.*aku turut terkejot.aku say kat kwn aku "ye la nnti aku tnye".aku pun bla dari situ dgn membawa satu harapan yg tinggi.hihihi.


2 hari kemudian,pagi-pagi= lepas perhimpunan aku masuk ke kelas.aku tarik kerusi dan duduk berhampiran tingkap sambil menyuruh budak2 kelas bersih kan kelas.aku perintah bukan sebab pe,sebab aku nie "ketua kelas".kalo aq bkn ketua kelas,dh lame aq tidow..^^..tiba2 cikgu math dtg,aku say "bagun semua" "gud morning teacher".Tak bagi salam sebab dia bkn islam..hehehe..name teacher tu dh lupa ar..sbb dia dh pindah..^^.Time dia Mengajar,aku xfocus,sbb asyik pndg luar jerw.hai maklum la duduk tepi tingkap.:)..tiba-tiba aq "TER"pandang block sebelah tingkat 3.Nak taw aku  nmpak ape?..Aku nampak Si Girl yg aku kaco hari tu.dia duduk kat sebelah tingkap juga.^^..Happy gilew time tu..

Time Rehat=Aku berniat nk menulis surat..hihihi..^^..aku surohlah kwn aku name dia syazwani yg tulis kan.dia tulis "bahasa english".nasib baek girl tu Kelas 1st.if kelas 2nd last xkerw dia pecah kepala.hahaha.Time rehat tu aku cari dia nak bagi dia surat tu,aku cari xjumpe2.xpela.len kali bleh bg.

Time balik="terima kasih cikgu" ckp aku kepada cikgu.aku pun keluar kelas bersama teman2 ku.kami menuju ke kantin untuk stayback nk study.kami pilih tempat dan duduk.aku g beli air sirap yg berharga 50sen.agak mahal la gak.hihihi.dlm perjalanan balik kerw tempat,aku ternampak Si girl tu kat kantin.Tanpa berlenggah-lenggah lagi,aku mengambil kesempatan ini untok memberi kan surat tersebut.*bkn aku yg bg,tp syazwani yg tolong bg kan.^^..aku tnye kat wanie,"Si girl tu ad ckp pape x?"..then wanie say "aku tgk dia mcm malu2 jerw".aku Reply "oh,yerk kerw,hmmm..xpe la..tggu jerw la dia msg.jom continue study"..*dalam surat tu terdapat num fon aku..hahahaa..!!


Malam tu=Selepas mkan mlm,aku masuk bilek then bukak buku komik.hahaha..!!.dah 30min bace komik,tiba-tiba fon Nokia daun aku Menyanyi.tu Menanda kan ade Owg Hantar Surat.-_^..num x yg tidak d kenali Msg aku.Dia type "hye,nie Abg amierul ye"..aku pon blurrr sbb dia pggl aku "ABG"..aku pon rply msg tu Menanya kan "hye..ye nie mierul..nie sape"..then dia Rply "saya alfira,abg yg bg surat kat saya td kan".Time tu aku happy gila.Dari Saat itu Kami mula berkenalan dan Menjadi rapat.


Setelah kami couple,kami selalu text.opening text Mesti la "Hye" dan Ending text "wish".Pada Ending text tu aku wish la "k la nk tdow,gud nite..tcare.love u.esk bgon awl. bubye"..then dia rply "gud nite..tcare..sarang hae..bubye"..selepas aku bace,aku pon pelik..*dlm hati=SARANG HAE tu  APE Benda*..aku ingt kan bende nie

SARANG BURUNG

aku pon send la msg tnye dia "sarang hae tu sarang burung kerw?"..dia rply "tu bahasa korea..cari la sendiri mean dia"..aku rply "ok2..nite..bubye.^^"..*time nie aku blom mnat korea lg..

Cousin aku name dia izzati,dia nie mnat korea.dia satu kelas dgn Alfira.Aku tnye la dia "weyh,sarang hae tu ape benda?..Alfira ckp kat aku mcm tu.".zaty say "ape weyh2"..aku ckp "sorry2..hye..sarang hae tu ape.?.Alfira ckp kat aku mcm tu..dia ckp tu bahasa korea..tu yg aku tnye ko tu..ko kan mnat korea..ko mesti taw maksod word tu kan"..zaty ckp "Sarang Hae tu I LOVE U la"..aku say "o0oo..baru aku taw..aku ingt kan sarang burung.." zaty say "pale otak ko sarang burung"..aku say "aku mane taw,tu yg tnye ko tu..Btw,thx sgt2 aw."


Macam biase setiap mlm kami ber msg..aku pon bgtaw dia "i dh taw maksod sarang hae tu ape,maksod sarang hae tu I LOVE U kan"..hehehe...then dia rply.."a'ah,mane u taw"..aku say "i tnye zaty"..Alfira say "bgos2"..


Tu la WORD KOREA yg pertama Aku kenal N tahu.Sejak aku knal word tu,aku dh mula Mnat drama korea N lagu korea..Thx alfira..^^..

BARU AKU TAHU



                                              P/s=aku dgn alfira dh break..


dh BACE sila komen yerk..

4 comments:

Nieysa Syahirah :) said...

oo,, sarang hae tu sarang burung ea? bagus ar, tak yah naksearch kat google..:D

-Sasa Pie-

kim heeruul said...

hahaha..
tu mean dlm kamus kim..
kalo kat google laen kot mean dia..haha

farra said...

alrh,,sadisnya cite.. huhuu~
tp xpela,,bcz os she..u know about KOREA.. if x,,emmg xde laa nme KIM tue kn.. hihii~

p/s:da tue skrg cople ngn sape..?
adkh...? hihiii~

kim heeruul said...

fara : ahaha..skrg ad la..^^