Boss Gua

Pages

Hot Drama

18 June 2012

Gua Masih Hidup

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.Perrhh.. Perrhhh.. Perrrhhh.. Nervous siot bila nak menaip entry + mengahadap blog yang sudah berhabuk. Mana tak nya, gua dah 2 bulan tak update blog. WOW. Amazing. Hari ini baru berkesempatan untuk menaip entry.


Firstly, gua nak minta maaf dekat readers kerana sudah lama tak update blog.Idea tu ada , tapi gua dah tawar hati nak berblogging. Sejak kejadian yang berlaku 3 bulan lepas. Gua terus trauma nak berblogging.Gua minta maaf sangat - sangat.Terima kasih kerana masih ada lagi yang sudi follow blog gua even gua sudah lama tak update. Dan alhamdulillah kerana tidak ada orang yang unfollow. thankz. =D


Actually , Motif gua update blog ini sebab gua nak lu orang tahu yang gua masih hidup. Alhamdulillah. Maklumlah dah 2 bulan gua tak update, mesti la lu orang tertanya - tanya kan ke mana gua menghilang.


Ke mana gua pergi ? gua tak pergi mana - mana pon. Cuma sekarang gua lebih active di TWITTER . Gua dah kureng layan facebook.Sebab facebook sekarang mengarut. Lagi - lagi bila dah upgrade jadi timeline tu. Errgghh. Facebook bikin gua panas saja.
Siapa tak suka Timeline dia facebook sila RT.. keh keh keh..Gua dah terpengaruh dengan twitter.Gua dah lama buat twitter dekat  setahun lebih la jugak. Kalau tak percaya lu orang boleh baca entry ini "burung biru" . 


If lu orang ada twitter, jangan malu jangan segan follow la gua. Just Click  " Shazwan_Sept " .Seperti yang gua katakan gua lebih Active di twitter. Okay la guys, gua nak tweet tweet. Jumpa lu orang di twitter. =)


Goku Super Saiyan

Gua Masih Hidup